Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: Οι Αριστούχοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων

lykeio
Σε συνέχεια της συνεντεύξεως που παραχωρήθηκε την ημέρα έκδοσης αποτελεσμάτων  θα παρακαλούσαμε να γίνει εκ νέου δημοσίευση – διόρθωση των αριστούχων μαθητών μας, διότι από παρανόηση δημοσιεύτηκε ότι ο απόφοιτος της Θετικής κατεύθυνσης Σπυριδωνίδης Ευστάθιος ήταν ο πρωτεύσας της Τεχνολογικής κατεύθυνσης της σχολικής μας μονάδας.
Τα ορθά αποτελέσματα είναι:
Πρώτη σε βαθμό  πρόσβασης του 2ου ΓΕΛ Πτολεμαϊδας με 19,07 η απόφοιτη Μηνά Χριστίνα του Ιωάννη και πρώτη της Θεωρητικής κατεύθυνσης.
Δεύτερος σε βαθμό  πρόσβασης του 2ου ΓΕΛ Πτολεμαϊδας με 18,66 ο απόφοιτος Τσιάρας Αθανάσιος του Κοσμά και πρώτος της Τεχνολογικής κατεύθυνσης.
Τρίτη σε βαθμό πρόσβασης του 2ου ΓΕΛ Πτολεμαϊδας με 18,55 η απόφοιτη Κυρατζή Ελένη του Κωνσταντίνου και δεύτερη στη Θεωρητική κατεύθυνση.
Τέταρτος σε βαθμό πρόσβασης του 2ου ΓΕΛ Πτολεμαϊδας με 18,48 ο απόφοιτος Αντωνέλης Παρασκευάς του Κωνσταντίνου και πρώτος της Θετικής κατεύθυνσης.
Πέμπτος σε βαθμό πρόσβασης του 2ου ΓΕΛ Πτολεμαϊδας με 18,47 ο απόφοιτος Δελήπαλτας Στυλιανός του Παναγιώτη και τρίτος της Θεωρητικής κατεύθυνσης.
Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Πτολεμαϊδας συγχαίρει θερμά όλους τους αριστεύσαντες και εύχεται η ζωή τους να είναι γεμάτη με επιτυχίες και αριστεία.
Παρακαλούμε όπως προβείτε σε δημοσίευση του παρόντος με σχετικό τίτλο προκειμένου να αποκατασταθεί η πραγματική εικόνα των αριστούχων μαθητών μας και να αρθεί η όποια τυχόν αδικία.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Ο Διευθυντής
Αθανάσιος
Παπαβασιλείου
Msc Πληροφορικής 
www.e-ptolemeos.gr