Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Η Έθνικη Κορασίδων Βόλευ στην Πτολεμαΐδα


Μετά την συγκεντρωτική προπόνηση των προεθνικών ομάδων κοριτσιών που ξεκίνησε στην Πτολεμαΐδα, ακολουθεί η αντίστοιχη των αγοριών. Συνολικά τριάντα έξι (36) αθλητές των προεθνικών ομάδων αγοριών επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στην Συγκεντρωτική προπόνηση που
θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 19 Ιουλίου 2013, επίσης στην Πτολεμαΐδα.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι οι εξής:
Σωκράτης Χαραλαμπίδης (Εθνικός Αλεξ.), Κωνσταντίνος Τέλιος (Εθνικός Αλεξ.), Παρασκευάς Τσέλιος (Εθνικός Αλεξ), Καραφύλλης Στογίδης (ΑΟ Ορεστιάδας), Κωνσταντίνος Ρασγέλης (ΑΟ Ορεστιάδας), Ιωάννης Χαλκούσης (ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών), Παναγιώτης Αρμόνης (ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών), Αγγελος Μανδηλάρης (ΑΓΕ Χαλκίδας), Νικόλαος Ζαρμπίνης (Πανελλήνιος), Χαράλαμπος Γαζής (Πανελλήνιος ΓΣ), Οδυσσέας Αδάμ (ΑΓΕ Χαλκίδας), Νίκος Πιλιοκάτερος (ΑΟ Πρέβεζας), Ιάσωνας Κανέλος (ΑΟ Πρέβεζας), Ιωάννης Βήτας (Ασκληπιός Τρικάλων), Σοφοκλής Βήτας (Ασκληπιός Τρικάλων), Γεώργιος Αντωνίου (ΣΠΑ Καρδίτσας), Γεώργιος Κούσουλας (ΑΠΣ Φθία Λαμίας), Δημοσθένης Λινάρδος (Θησέας Πατρών), Ελευθέριος Δρακόπουλος (ΕΑ Πατρών), Ανδρέας Κάβουρας (ΕΑ Πατρών), Μιλτιάδης Τσαργκάτογλου (ΕΑ Πατρών), Γεώργιος Κανελλόπουλος (ΕΑ Πατρών), Ελευθέριος Στούπης (Παναχαϊκή ΓΕ), Κωνσταντίνος Σιαμπάνης (ΠΟ Μουδανιών), Κυριάκος Κουντουρέτης (Αίας Ευόσμου), Γεώργιος Παπαλεξίου (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου), Αγγελος Σφυρής (ΣΦΠ Χανίων), Γεώργιος Χατζηγεωργίου (ΡΣΦΠ Τελχινίς Ρόδου), Σπύρος Βελούδης (ΑΣ Νεωρείου Σύρου), Αλέξανδρος Κόκκινος (Περσέας), Νικηφόρος Φωτιάδης (Ηρακλής Θεσ.), Αντώνιος Μπουράκης (Ηρακλής Θεσ.), Αλέξανδρος Γραμμενούδης (Ηρακλής Θεσ.), Χρυσόστομος Τσατσούλας (Ηρακλής Θεσ.), Στυλιανός Τζιουμάκας (Ηρακλής Θεσ.), Σταύρος Σταυρίδης (Ηρακλής Θεσ.).
Όλοι οι κληθέντες αθλητές στην συγκεντρωτική προετοιμασία των προεθνικών ομάδων είναι υποψήφιοι να παραμείνουν στην Πτολεμαΐδα έως τις 30/7 για συνέχιση της προετοιμασίας με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Σωτήρη Δρίκο, εάν και εφόσον αξιολογηθούν και επιλεχθούν για το σκοπό αυτό.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 78 ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ 
ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ" ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 




http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/1t9j2n7zqrx.jpg 

http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/2kh1io2xnlq.jpg

www.eordaia.org 

BΟΛΕΙ: Αυλαία στη Συγκεντρωτική των παγκορασίδων στην Πτολεμαΐδα


veley
Με την τελευταία προπόνηση και τα φιλικά ματς που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, έπεσε η αυλαία στην Συγκεντρωτική της Πτολεμαΐδας, όπου οι 77 αθλήτριες – μέλη των προεθνικών ομάδων (μέσω των Ενώσεων) που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Για τρεις ημέρες, οι αθλήτριες πέρασαν από «κόσκινο» με τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς, Τάκη Φλώρο, Γιάννη Καλμαζίδη και τους ΠΟΠ (Καλημεράκης, Μπογιατζόγλου, Μπούκουρας, Ζιώγας, Πρασανάκης, Μπαλασσάς, Κυριαζίδης, Τράιος, Κουτσογιάννης και Βίτσιος), να συγκεντρώνουν και την παραμικρή πληροφορία.
Το προπονητικό επιτελείο των Εθνικών Ομάδων κατέγραψε σε βίντεο όλη τη δραστηριότητα των τελευταίων ημερών για περαιτέρω αξιολόγηση του υλικού και μαζί με τις μετρήσεις, τα τεστ και τις συνεντεύξεις των αθλητριών, θα δημιουργήσουν τον «φάκελο» για τις επόμενες Αναπτυξιακές Εθνικές Ομάδες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη και του προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης, Παναγιώτη Σιδέρη, όλες αυτές τις ημέρες φρόντιζαν για τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης το πρώην μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, Τάσος Πέτκος και το νυν μέλος του ΔΣ, Κώστας Κυριάκου.
Στην σημερινή αυλαία της Συγκεντρωτικής, το «παρών» στο γήπεδο έδωσε και ο διευθυντής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας και Υπεύθυνος των Αθλητικών Κέντρων της πόλης, Χρήστος Κεσκερίδης.
Η αναχώρηση των αθλητριών έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής (12/7).

WWW.E-PTOLEMEOS.GR