Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Θ.ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ ΑΝΤ.


Μία ακόμη αγωνιστική χρονιά έκλεισε για την Ακαδ.του ΗΡΑΚΛΗ Πτολ/δας η οποία τη Κυριακή 23/6/2013 έκανε τη καθιερωμένη τελετή λήξης.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε αγώνες από το Εφηβικό  και Παιδικό τμήμα με αντίπαλο την ΑΝΑΓ.ΕΠΑΝΟΜΗΣ ενώ τα Τζούνιορ , Μίνι και Προμίνι  αγωνίστηκαν με τους ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΝΑΡΡΑΧΗΣ.
Μετά το πέρας των αγώνων έγιναν οι απονομές.
Οι άνθρωποι της Ακαδημίας ευχαρίστησαν τους γονείς και τα παιδιά της Ακαδημίας για την φετινή προσπάθεια τους καθώς και τις φιλοξενούμενες ομάδες της Επανομής και των Λεόντων που τους τίμησαν και ήρθαν να κάνουν τη λήξη μαζί.
Αναμνηστικά δόθηκαν  στον πρόεδρο της Επανομής Μπαλασά Μιχάλη, τον πρόεδρο της
Ακαδημίας της Επανομής Προΐο Θανάση και τους προπονητές Γιουκούδη Αντώνη και Πέτκο Αποστόλη.
Ο κος Μπαλασάς έδωσε συγχαρητήρια  στους υπεύθυνους για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν και αφού τους ευχαρίστησε για τη πρόσκληση απευθύνθηκε στους γονείς λέγοντας πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό.
Μετά ήρθε η σειρά της απονομής του κυπέλλου για τις ομάδες των Γονέων και των Προπονητών που κάθε χρόνο έρχονται αντιμέτωποι μέσα στο γήπεδο. Την απονομή την έκανε ο γραμματέας των Αστυνομικών υπαλλήλων Ν.Κοζάνης κος Γκλαβίνας Αθ.
Για τη ιστορία το παιχνίδι τελείωσε 2-2  με τα γκολ για τους προπονητές να πετυχαίνουν οι Κουλίδης Ι. 1-0  και αυτογκόλ του  Φιλίππου Σ. το 2-0  ενώ στη συνέχεια οι γονείς μείωσαν με πέναλτι του Βασιλειάδη Χ. και ισοφάρισαν με γκολ του Σαχπαντζίδη Αρ.
Τέλος  βραβεύτηκαν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής από κάθε κατηγορία και οι οποίοι ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες του.
Αυτοί ήταν οι: ΠΑΙΔΙΚΟ: Μιχαηλίδης Λ. – ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ Νταβές Τάσος – ΤΖΟΥΝΙΟΥΡ: Καρυπίδης Αποστόλης – ΜΙΝΙ:  Δημόπουλος Γεώργιος .- ΠΡΟΜΙΝΙ: όλοι.
Ευχήθηκαν όλοι καλό καλοκαίρι και περαστικά στους τραυματίες Στάμπα Μάρκο και Δημόπουλο Γιώργο και  έδωσαν ραντεβού το Σεπτέμβριο.
ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Η  Ακαδ.του ΗΡΑΚΛΗ Πτολ/δας μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν έκανε τη κλήρωση ενός ποδηλάτου για τους φίλους της Ακαδημίας.
Το τυχερό Νούμερο είναι το   1401 και το κέρδισε ο ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
Οι άνθρωποι της  Ακαδημίας  του εύχονται καλές βόλτες και πάντα να είναι τυχερός

WWW.E-PTOLEMEOS.GR
.