Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ 2013 Η ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ «ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ» 24 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ



                                                                     




 1 Ιουλίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρωταθλήτρια Ομάδα Κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας για το 2013 είναι η Ομάδα  «ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ» έπειτα από τους αγώνες του Θερινού Πρωταθλήματος, προαγωνιστικής κατηγορίας,  που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη.
Ένα Πρωτάθλημα «στόχος» για τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ. Στόχος στον οποίο πίστεψαν, τον προσπάθησαν και τον πέτυχαν.
Ανεβαίνοντας για πολλοστή φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου τα ΔΕΛΦΝΙΑ απέδειξαν την αποτελεσματικότατα της άοκνης προσπάθειας, της ομαδικότητας και της φιλοδοξίας, που γεννώνται μέσα από την θέληση και τον αγώνα.
 Ξεπερνώντας πολλές φορές όχι μόνο τον εαυτό τους αλλά και κολυμβητικές ομάδες με παράδοση πολλών ετών στο εν λόγω άθλημα, τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ –ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μία ακόμα κολυμβητική χρονιά- στέκονται άξιοι νικητές στο υψηλότερο σκαλί, απολαμβάνοντας την κορυφαία διάκριση. Μία διάκριση που γίνεται εποικοδομητική δύναμη για το μέλλον και ανεβάζει τον πήχη για την επόμενη περίοδο. Μια περίοδο πολλά υποσχόμενη που έχει ήδη ξεκινήσει να δομείται από τις εμπειρίες της ομάδας.
Αξίζει αναφοράς το γεγονός ότι στην τελική κατάταξη των αγώνων, η ομάδα της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας  ήρθε πρώτη με 24 χρυσά μετάλλια.
Άξια συγχαρητηρίων και θαυμασμού η προαγωνιστική ομάδα των «ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ», που την απαρτίζουν άξιοι αθλητές και προπονητές που τυγχάνουν της πλήρους υποστήριξης και βοήθειας τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ακαδημίας όσο και του Δήμου Εορδαίας.
Απαλλαγμένα πια από το άγχος του αγωνιστικού μέρους, αθλητές, προπονητές, διοίκηση, γονείς και φίλοι των παιδιών, γιόρτασαν με τον δικό τους τρόπο –στο χώρο του κολυμβητήριου- τις επιτυχίες της χρονιάς, την απόκτηση του τίτλου του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και τη λήξη της περιόδου, ανανεώνοντας το ραντεβού για το Σεπτέμβριο.  

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με όλο το αρχείο για την Α.Κ.Α ΔΕΛΦΙΝΙΑ
Γραφείο Τύπου