Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Υδρομετρητών για τις ανάγκες των γεωτρήσεων του Δήμου Εορδαίας»




ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ  ΕΔΕ-09/2

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: 29-7-2013
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                                           ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:35708
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η    Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ
Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Διακηρύττει ότι στις  5-8-2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. στην αιθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Εορδαίας , θα διεξαχθεί ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  με σφραγισμένες προσφορές και  κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη  τιμή , για την προμήθεια « Υδρομετρητών  για τις ανάγκες  των γεωτρήσεων του Δήμου Εορδαίας», συνολικού πρ/σμού 17.417,00 Ευρώ.
Η εγγύηση συμμετοχής  στο  διαγωνισμό  για το σύνολο των προς προμήθεια ειδών ορίζεται στο πόσο 870,85 €, ποσοστό 5% επί της συνολικής προϋπολογισθείσης από την Υπηρεσία δαπάνης.  
Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και ενώσεις προμηθευτών, εφόσον γι’ αυτές συντρέχουν οι προϋποθέσεις του άρθρου 8 του ΕΚΠΟΤΑ (Έλληνες ή Αλλοδαποί).
Η κατακύρωση της προμήθειας θα γίνει στον προμηθευτή που θα προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή για το σύνολο των υλικών, εφόσον κριθεί ότι η προσφορά του πληρεί τις  τεχνικές προδιαγραφές.
Ώρα λήξης υποβολής προσφορών ορίζεται η Δευτερα 5-8-2013 και ώρα  11.00 π.μ..
Για πληροφορίες και τα σχετικά έντυπα του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Εορδαίας, (αρμόδια υπάλληλος κ.Κεσίδου Παρασκευή, τηλέφωνο-φαξ 2463350113 email:grprom@ptolemaida.gr) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.ptolemaida.gr .


  Η  ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ