Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ_Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι_ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ_13/09/2013 _21.15΄_Yπό την αιγίδα του Δήμου Εορδαίας και την ευγενική υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου


Μία ακόμη δράση αλληλεγγύης έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες πετυχημένες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν αυτήν την χρονιά κρατώντας ζωντανό το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της ¨Ομάδας Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας¨.
Με πρωτοβουλία των μουσικών: Μπάμπη Συντάκη, Νίκου Μεταξά, Παναγιώτη Χαλκιά, Τάσου Παπαδόπουλου και Γιάννη Γκορτσίλα δίνεται συναυλία στο Υπαίθριο Θέατρο της Πτολεμαΐδας, με στόχο την στήριξη του ¨Κοινωνικού Παντοπωλείου¨ και του ¨Κοινωνικού Ιατρείου¨.
Η συναυλία που έχει σαν θέμα ¨Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι¨, αναμένεται να μαγέψει με μουσική και τραγούδια τους θεατές που θα προσέλθουν στην συναυλία.
Καλούμε όλους τους πολίτες της Εορδαίας να προσέλθουν μαζικά στην μουσική βραδιά την Παρασκευή 13-9-13 και ώρα 21:15 και αντί εισιτηρίου να φέρουν μαζί τους τρόφιμα για το ¨Κοινωνικό Παντοπωλείο¨ και φάρμακα για το ¨Κοινωνικό Ιατρείο¨.
“Παρακαλούμε θερμά να προτιμηθούν, γάλατα εβαπορέ, όσπρια, ρύζι και ζάχαρη στα οποία παρατηρούνται ελλείψεις”.


EMΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΕΟΡΔΑΙΑΣ: Στηρίζει τη συναυλία αλληλεγγύης

emporikos
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, όπως επανειλημμένα έχει πράξει, στηρίζει κάθε ενέργεια αλληλεγγύης που δίνει ανάσα σε όσους έχουν ανάγκη.
Έτσι στηρίζει και τη συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνεται την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, στις 9.15 μ.μ., στο υπαίθριο θέατρο της Πτολεμαΐδας.
Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου καλεί όλο τον εμπορικό κόσμο, αλλά και όλους τους κατοίκους της περιοχής, να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να στηρίξουν την προσπάθεια, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία και θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο και το κοινωνικό ιατρείο.
«Πιστεύουμε πως εκδηλώσεις με τέτοιο σκοπό, ενισχύουν την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή, πράγματα που χρειαζόμαστε όλοι περισσότερο από ποτέ, στην κρίσιμη χρονική συγκυρία που διανύουμε», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος