Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ο πρόεδρος της ΔΕΤΗΠ (Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας) μιλάει στον “Π” (Πτολεμαίο)


-Για την προβολή της επιχείρησης στη ΔΕΘ
-Για την αποπληρωμή οφειλών των καταναλωτών 
-Για την έναρξη λειτουργίας της τηλεθέρμανσης
Μεγάλη τιμή για το Δήμο Εορδαίας αποτελεί η προβολή της τηλεθέρμανσης Πτολεμαϊδας στην 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μέσα από το περίπτερο του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Η επιλογή αυτή έγινε σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΔΕΤΗΠ Νικόλαο Κουσίδη, μετά από παρακολούθηση του έργου “Σύνδεση με τον ΑΗΣ Καρδιάς και επεκτάσεως δικτύων Τ/Θ” το οποίο προβάλλεται ως έργο καλής πρακτικής μεταξύ των τεσσάρων, που έχουν εκτελεστεί στη χώρα.
Δεδομένης της ευκαιρίας ο κ. Κουσίδης αναφέρθηκε και στο υφιστάμενο πρόβλημα της μη αποπληρωμής των οφειλών προς την ΔΕΤΗΠ, ορισμένων καταναλωτών, που κάθε χρόνο, τέτοια περίοδο, εμφανίζεται έντονο, ενώ μεταφέροντας την πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης, υπογράμμισε ότι θα πρέπει έως 17 Σεπτεμβρίου οι καταναλωτές και κυρίως όσοι δεν έχουν εξοφλήσει τις οφειλές των ετών 2011 και 2012 και είναι αρκετοί, να σπεύσουν να τακτοποιήσουν το θέμα, διαφορετικά θα υπάρξει διακοπή της θερμικής ενέργειας.
“Κατανοούμε τα προβλήματα που δημιούργησε η οικονομική κρίση στα νοικοκυριά, αλλά δεν μπορούμε να πράξουμε διαφορετικά” επεσήμανε ο πρόεδρος της ΔΕΤΗΠ, ενώ ερωτώμενος από τον “Π” για την έναρξη της τηλεθέρμανσης για την νέα χειμερινή περίοδο, την τοποθέτησε γύρω στις 10 Οκτωβρίου και ανάλογα πάντα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή.

Κούλα Πουλασιχίδου  πηγή: www.e-ptolemeos.gr