Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ



www.eordaia.org


Εκδήλωση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ηρακλής Πτολεμαΐδας


Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Πτολεμαΐδας όλα τα χρόνια της λειτουργίας της πρωτοπορεί σε πολλά θέματα που άπτονται το ποδόσφαιρο σε νεαρές ηλικίες.
Την Κυριακή μάλιστα διοργάνωσε μια ενδιαφέρουσα ομιλία από τον ειδικό στην πελματογραφία και την κίνηση των αθλητών Νίκο Βουδούλη ο οποίος ανέλυσε σε προπονητές, γονείς και αθλητές πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που σίγουρα θα τους χρησιμευόσουν στην συνέχεια ενώ η συνεργασία του με την Ακαδημία θα λάβει πολύ συχνό χαρακτήρα.
Χωρίς τίτλο 1 Χωρίς τίτλο 7
Η Ακαδημία έχει αποφασίσει να καλεί πολύ συχνά ψυχολόγους, διατροφολόγους, ορθοπεδικούς, καρδιολόγους  και γενικά ότι ειδικότητα  έχει σχέση με τα μικρά παιδιά, έτσι ώστε να λειτουργεί όσο καλύτερα γίνεται.
Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Κώστας Κωνσταντινίδης δήλωσε «Πήραμε μια απόφαση σαν Ακαδημία του Ηρακλή Πτολεμαΐδας να μπούμε σε μια άλλη διάσταση πάνω στον αθλητισμό. Έτσι βγάλαμε μια απόφαση το τιμ που βρίσκεται εδώ στην Ακαδημία και σαν πρώτο βήμα καλέσαμε το κ. Νίκο Βουδούλη που είναι ειδικός πάνω στο πέλμα του ποδοσφαιριστή και τη κίνηση. Είναι ένας γιατρός που έχει συνεργασία και με άλλες ακαδημίες και ποδοσφαιρικές ομάδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιοι είδους εκδηλώσεις με γιατρούς, ψυχολόγους, διατροφολόγους, ορθοπεδικούς, καρδιολόγους  και γενικά με ότι έχει σχέση πάνω στο παιδί. Μας ενδιαφέρει να ενημερώσουμε τους γονείς και βέβαια και τα παιδιά πάνω σε ειδικά θέματα που πρέπει να προσέξουν για να έχουμε έτσι ένα καλύτερο αύριο».
O Κώστας Κωνσταντινίδης
Ο κ. Βουδούλης από την πλευρά του τόνισε «Προσέχουμε πλέον σαν πρώτη φάση την υγεία των παιδιών, εξετάζοντας τα πλέον από το πέλμα ως τον αυχένα. Βλέπουμε τις σωματομετρικές παραμέτρους, δηλαδή βλέπουμε αν έχει μια πλατυποδία, μια σκολίωση και αναλύοντας τες, δίνουμε συμβουλές και γραμμές για ειδική προπόνηση. Με αυτό τον τρόπο προλαβαίνουμε τραυματισμούς, έχουμε καλύτερη απόδοση, ενισχύουμε την σωστή ανάπτυξη και σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ και το γυμναστή, μπορούμε να έχουμε μια πιο εξελιγμένη απόδοση των ποδοσφαιριστών σε πλαίσια Γερμανίας, Αυστρίας κ.λ.π..
Με το κ. Κωνσταντινίδη έχουμε αποφασίσει να έχουμε συχνή συνεργασία για να έχουμε μια καλύτερη γνώμη για τα παιδιά, έτσι ώστε να πηγαίνουν όλα καλά και να έχουν σωστή ανάπτυξη και πορεία».

Ο Νίκος Βουδούλης


www.e-ptolemeos.gr