Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ ΠΕΡΙΛΕΙΠΟΜΕΝΑ..." της Πρεσβυτέρας κ. Αφροδίτης π. Χρ. Μανάδη και του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη κ. Νικηφόρου π. Χρ. Μανάδη, Αρχιερατικού Επίτροπου Εορδαίας και Καθηγούμενου της Ιεράς Μονής Αγίου Κοσμά Αιτωλού στην Άρδασσα Εορδαίας - ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 6.00μ.μ.

mikrovaltou[perilepeiomena
Η Ιερά Μητρόπολις Σερβίων και Κοζάνης σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Μικροβάλτου περιλειπόμενα …» της Πρεσβυτέρας κ. Αφροδίτης π. Χρ. Μανάδη και του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη κ. Νικηφόρου π. Χρ. Μανάδη, Αρχιερατικού Επίτροπου Εορδαίας και Καθηγούμενου της Ιεράς Μονής Αγίου Κοσμά Αιτωλού στην Άρδασσα Εορδαίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης.
            Θα χαιρετήσουν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες: Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος και Σερβίων & Κοζάνης κ.  Παύλος, ενώ το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Αυγουστίνος Μύρου, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και η κ. Έλλη Λαμπρέτσα, Φαρμακοποιός. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο κ. Ιωάννης Φ. Κούσης, Δικηγόρος.
Από την Ιερά Μητρόπολη