Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Με απολογισμό για το δημιουργικό του έργο η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Σωματείου Κομμωτών Πτολεμαΐδας

kom
Μέσα σε μία ευχάριστη και οικογενειακή ατμόσφαιρα το Σωματείο Κομμωτών Πτολεμαΐδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ» της πόλης.
Ευχόμενοι καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους η πρόεδρος Όλγα Τσαγγαλίδου έκοψε την Βασιλόπιτα του Σωματείου, ενώ έκανε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε τονίζοντας ότι η πολυποίκιλη δράση του Διοικητικού Συμβουλίου θα συνεχιστεί και στο 2014.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σωματείο Κομμωτών Πτολεμαΐδας, όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στην περιοχή, συμμετέχει ενεργά σε όλα τα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου, ενώ δίνει το ‘’παρών’’ σε κάθε διεκδίκηση του Δήμου και των τοπικών φορέων για τα συμφέροντα της περιοχής.
Επί πλέον διοργανώνει για τα μέλη του ενημερωτικές ημερίδες για την εξέλιξη του επαγγέλματος, ενώ πολύ συχνά εκπαιδεύονται παρακολουθώντας σεμινάρια κομμωτικής, στο εξωτερικό.
Στη σεμνή εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του ΕΒΕ Π.Ε. Κοζάνης, ο πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Κομμωτών Κοζάνης, μέλη και φίλοι του Σωματείου, ανταλλάσοντας ευχές.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ