Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Έναρξη του Πανελλήνιου Κυπέλλου Επιλέκτων Άρσης Βαρών στην Πτολεμαΐδα Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 4.30΄μ.μ στο Κλειστό Γυμναστήριο Πτολεμαΐδας «Γεώργιος Χαλκίδης»!!!ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αύριο η έναρξη του Πανελλήνιου Κυπέλλου Επιλέκτων Άρσης Βαρών

Ξεκινά το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου με την τελετή έναρξης στις 16.30μ.μ. το Πανελλήνιο Κύπελλο Επιλέκτων Άρσης Βαρών που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Πτολεμαΐδας «Γεώργιος Χαλκίδης».
Τους φιλοξενούμενους, επίλεκτους αθλητές, προπονητές και συνοδούς καλωσόρισε η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, η οποία αναφέρθηκε στη σημαντική παρουσία της περιοχής στον αθλητισμό μέσα από την ανάδειξη ταλέντων και οργανωμένων ομάδων, αλλά και στην επιλογή του Δήμου να συμβάλει μέσα από οργανωμένες και άρτιες εγκαταστάσεις. «Η διοργάνωση αυτή έχει πολλαπλά οφέλη για τον τόπο και είναι χρέος μας να δουλέψουμε για την επιτυχία της με τη συμμετοχή όλων μας» τόνισε η κ. Βρυζίδου, η οποία ευχαρίστησε και επαίνεσε τη ΔΕΗ Α.Ε. και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη συνδρομή τους στη διοργάνωση. Η Δήμαρχος Εορδαίας έκανε μάλιστα λόγο και για την ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού, τομέα στον οποίο ο δήμος Εορδαίας έχει δουλέψει ιδιαίτερα.
Απο την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής αναφέρθηκε στη βούληση όλων να συνδράμουν χειροπιαστά, δίνοντας στη νέα γενιά το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθε.
Απο την πλευρά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, ο πρόεδρος της  τεχνικής επιτροπής Ευάγγελος Προκοπίδης σημείωσε την προσπάθεια της Ομοσπονδίας να αποκεντρώσει το άθλημα σε πόλεις που έχουν διάθεση, ενώ συνεχάρη τη Δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου για το επίπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων που διαθέτει η Εορδαία. Μάλιστα, ο κ. Προκοπίδης έκανε λόγο και για πιθανή μετεξέλιξη της συνάντησης αυτής σε ένα διεθνές κύπελλο Βαλκανικών χωρών και ευχαρίστησε τη ΔΕΗ Α.Ε. και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την υποστήριξη και τη συνεργασία.
Εκ μέρους της ΔΕΗ που χρηματοδοτεί τη διοργάνωση ο διευθυντής τύπου και ΜΜΕ Κίμων Στεριώτης ευχαρίστησε την Ομοσπονδία για τη συνεργασία και την υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας για την υποστήριξη αθλητικών εκδηλώσεων σε λιγνιτοπαραγωγές περιοχές, ενώ ανακοίνωσε  αγώνες πάλης στην Πτολεμαϊδα τον επόμενο μήνα.


ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Πρόγραμμα Ανδρών

17.00΄ Κατηγορίες 52, 62, 69, 77 Kg

19.00΄ Kατηγορίες 85, 94,105, +105 kg


Πρόγραμμα Γυναικών

15.00: Κατηγορίες 48,53, 58, 63, 69, 75 +75 kgwww.eordaia.org

http://vrizidou.blogspot.gr/2014/02/blog-post_5881.html