Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Γεμάτη και εποικοδομητική η χρονιά που πέρασε για τον Σ.Φ.Ε.Τ.Ε - Κοπή Βασιλόπιτας


ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ "ΑΡΗΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΔΗΣ"










www.eordaia.org

www.eordaialive.gr


Γεμάτη και εποικοδομητική η χρονιά που πέρασε για τον Σ.Φ.Ε.Τ.Ε

DSC02648
Με τον απολογισμό μιας ιδιαίτερης παραγωγικής χρονιάς και με ενημέρωση σχετικά με τους μελλοντικούς στόχους, αλλά και με ευχάριστες ανακοινώσεις από τη Δήμαρχο Εορδαίας, συνοδεύτηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Φίλων Εικαστικών Τεχνών Εορδαίας «ΑΡΗΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΔΗΣ», που πραγματοποιήθηκε στο ασφυκτικά γεμάτο καφέ «Γι’ Άλλα» της Πτολεμαΐδας.
«Πρόκειται για έναν Σύλλογο, που δραστηριοποιείται από το 2000 σ’ όλο το φάσμα των καλών τεχνών καταφέρνοντας μέσα στο 2013 να πραγματοποιήσει 3 μπαζάρ κοινωνικού χαρακτήρα, να διοργανώσει 3 εκθέσεις εκτός και εντός της Πτολεμαΐδας, να κάνει τις καθιερωμένες εκδηλώσεις (φεστιβάλ παιδικής ζωγραφικής), ετήσιο χορό και να επισκεφθεί εικαστικούς χώρους στην Αθήνα και την Αίγινα» σύμφωνα με τον πρόεδρο Ιωάννη Παπαδόπουλο ο οποίος χαρακτήρισε πραγματικά “γεμάτη” την χρονιά που πέρασε ενώ αναφέρθηκε και σε άλλες 3 εκθέσεις, που θα γίνουν μέσα στο 2014.
Η ευχάριστη όμως είδηση για το Σύλλογο, που αναζητούσε επί χρόνια νέα στέγη, ήρθε από την Δήμαρχο Εορδαίας η οποία ενημέρωσε τον πρόεδρο και τα μέλη του για την θετική έκβαση της προσπάθειας του Δήμου να βρει τον χώρο, όπου ο Σύλλογος θα στεγάσει τις δραστηριότητές του.
Η κ. Βρυζίδου συνεχάρη τον Σύλλογο για την επιτυχή λειτουργία του και για την δυνατότητα που δίνει στους νέους ν’ αναδείξουν τα ταλέντα τους.
«Να είναι παραγωγική και η νέα χρονιά» ευχήθηκαν στον χαιρετισμό τους τόσο ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Παπαδόπουλος όσο και ο Αρχηγός της μείζονος Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Εορδαίας Γιώργος Κωτσίδης.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης η Διοίκηση τίμησε τα παιδιά των μελών του Συλλόγου, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Η καθ’ όλα πετυχημένη εκδήλωση διανθίστηκε μουσικά από το συγκρότημα “Balkaneros”.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ
DSC02644

 http://e-ptolemeos.gr/?p=62771#ixzz2sTYIfIsL