Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Επίσκεψη της Δημάρχου Εορδαίας στο «Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και κατάρτισης» Πενταβρύσου

DSC02722
Το «Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης» της Τοπικής Κοινότητας Πενταβρύσου, επισκέφθηκε η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου συνοδευόμενη από συνεργάτες της.
Μετά την ξενάγησή της σε όλους του εκπαιδευτικούς χώρους από την Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Δέσποινα Καραγιαννάκου, η Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα Διοίκησης και Οικονομίας, Αυτόνομης Διαβίωσης και Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος, συγχαίροντας όλο το προσωπικό και τους 14 μαθητές για την πρόοδό τους σε διάφορους τομείς, τονίζοντας ότι ο Δήμος θα συνεχίσει την στήριξή του στους καθηγητές, στα παιδιά και στους γονείς του Σχολείου.
Από την πλευρά της η Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ ευχαρίστησε την Δήμαρχο Εορδαίας και τον εντεταλμένο Σύμβουλο Παιδείας Γιάννη Ασπράγκαθο για την αγαστή συνεργασία και το ενδιαφέρον που δείχνουν για την απρόσκοπτη λειτουργία του Σχολείου.
Στην επίσκεψη ήταν παρών και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πενταβρύσου Τηλέμαχος Σωτηριάδης, ο οποίος συνεχάρη την Διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς για το σημαντικό έργο που επιτελούν και για την προσφορά τους στα παιδιά, μεταφέροντας και την ικανοποίηση των γονέων.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ
DSC02718


 http://e-ptolemeos.gr/?p=63330#ixzz2sfDHX9gp