Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Με 1150 κάδους ανακύκλωσης και απορριμμάτων ενισχύεται το σύστημα αποκομιδής και διαχείρισης των σκουπιδιών του Δήμου Εορδαίας

Ρεπορτάζ - 04/08/2012

Με 1150 κάδους ανακύκλωσης και απορριμμάτων ενισχύεται το σύστημα αποκομιδής και διαχείρισης των σκουπιδιών του Δήμου Εορδαίας
Ξεκίνησε η παράδοση των κάδων από την ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε., στο Δήμο Εορδαίας.
Πρόκειται για 1150 κάδους συνολικά (620 για ανακύκλωση χαρτιού, πλαστικού, αλουμινίου και γυαλιού, 80 για ανακύκλωση πλαστικού 660 lt και 450 απορριμμάτων χωρητικότητας 1.100 lt) οι οποίοι θα ενισχύσουν το σύστημα αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου Εορδαίας, όπως δήλωσε στον «Π» ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σοφοκλής Σιδηρόπουλος κατά την παραλαβή των κάδων, από τον χώρο της ΑΕΒΑΛ.
«Στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, γίνεται μία πολύ καλή δουλειά από το Δήμο σε συνεργασία με τη ΔΙΑΔΥΜΑ, ώστε να αναβαθμιστούν οι τομείς καθαριότητας και ανακύκλωσης» επεσήμανε ο κ. Σιδηρόπουλος.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η ανάπτυξη του τομέα της ανακύκλωσης και της ιδέας αξιοποίησης των ανακυκλώσιμων προϊόντων, για την εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων.
Ο Αντιδήμαρχος Εορδαίας απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες να συμβάλλουν στην προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής όλων, ζητώντας την ενεργό συμμετοχή τους στη διασφάλιση της καθαριότητας και στην προστασία των κάδων από διάφορες φθορές, καθώς δεν είναι εύκολη η αντικατάστασή τους.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

ΠΗΓΗ WWW.E-PTOLEMEOS.GR