Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΑΠΟΨΕ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΑΥΡΙΟ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΒΛΑΣΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ



Μια παράσταση-γιορτή με τη μελωδική φωνή της Νατάσσας Μποφίλιου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Αυγούστου στο χώρο Τζούμκα στη Βλάστη Εορδαίας του νομού Κοζάνης, στο πλαίσιο του «Festival of Hope in nature of Vlasti».















«Έρχονται οι Μέρες του Φωτός» τραγούδησε φέτος η Νατάσσα Μποφίλιου δημιουργώντας ένα νέο σύνθημα για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας. 

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια, με τα νέα, ήδη αγαπημένα τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη στις αποσκευές της, έκλεψε ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις συγκεντρώνοντας τις καλύτερες κριτικές για την ποιότητα και την ένταση της ομότιτλης παράστασης της, μίας από τις πιο επιτυχημένες της φετινής χρονιάς.

Τα τραγούδια της δουλειάς αυτή ταξιδεύουν στην Ελλάδα για να παρασύρουν και να ενθουσιάσουν τους θαυμαστές της για μία ακόμα φορά.

Συντελεστές:
Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης

Παίζουν οι μουσικοί:
Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Βιολί: Δημήτρης Κουζής
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης




Ανοίγει τις καλοκαιρινές του συναυλίες και ξεκινά τα ταξίδια παρέα με τους μουσικούς του συνοδοιπόρους και τις ¨Μαγγανείες¨. Ο Γιάννης Χαρούλης αναζητά τα χρώματα της ¨Πρώτης Άνοιξης¨, ψάχνει ¨Αγίους¨ με ¨Οδοιπόρους¨ σκαρφαλωμένους σε ¨Ανεμόσκαλα¨ και περιμένει την βροχή που υπόσχεται η ¨Πλύστρα¨ του ουρανού. Αφήνει τους ήχους του καλοκαιριού να μπουν στα τραγούδια, να φωτίσουν τα βράδια των γιορτινών συναντήσεων .
Να μιλήσουν οι ιστορίες των κομματιών του, που αφηγούνται την χαρά, το μυστήριο της ζωής και της αλήθειας. Αυτής που δεν υπάρχει μόνο στα τραγούδια, αλλά και γύρω μας …



ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 
ΒΛΑΣΤΗ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΖΟΥΜΚΑ)
ΚΟΖΑΝΗ