Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ «ΣΤΟΛΙΔΙ» ΟΛΩΝ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ




Με χαρά είδαμε και μάθαμε τις φιλότιμες προσπάθειες συντήρησης των Αθλητικών σταδίων και κάθε μορφής χώρων που διαθέτει ο δήμος Εορδαίας. Μια απλή επίσκεψη στο συγκρότημα των αθλητικών εγκαταστάσεων πείθει και τον πιο δύσπιστο καθώς ακόμα και σήμερα (μέρες μετά) ακόμα μυρίζει η μπογιά και τα χρώματα που χρησιμοποιηθήκαν για τον ευπρεπισμό των χώρων. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που τραβήξαμε στη μικρή
κερκίδα του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ η οποία μετά από χρόνια εγκατάλειψης σήμερα βάζει τα καλά της και ξανά ζει από την αρχή.
Όπως διαπιστώσαμε στο διάστημα (κατά του Αυγούστου) που το κολυμβητήριο είναι κλειστό και δε λειτουργεί πραγματοποιούνται εργασίες με βάψιμο κ.α. και όλα θα δείχνουν διαφορετικά στις 3 Σεπτεμβρίου όταν και πάλι θα δοθεί στους πολίτες για χρήση.
Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπαθούν να προσθέσουν στην πόλη και κυρίως στα νέα παιδιά με τους χώρους άθλησης που αποτελούν εργαλείο και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για τις νέες γενιές και όχι μόνο καθώς όπως είδαμε εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας αθλούνται (κυρίως στο στάδιο στίβου)..





ΠΗΓΗ WWW.EORDAIA.ORG