Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΡΒΟΥΤΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Ρεπορτάζ - 28/08/2012

Σημαντικές πρωτοβουλίες του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας
Με μειωμένα δίδακτρα και νέα τμήματα το Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαϊδας, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του για το νέο ωδειακό έτος (2012 – 2013).
Εκτός από τη σημαντική του προσφορά στη μουσική εκπαίδευση και την συνεχή παρουσία του στα “δρώμενα” της περιοχής, το Δημοτικό Ωδείο της Πτολεμαϊδας δείχνει και το κοινωνικό του πρόσωπο με την απόφαση της διοίκησης να μειώσει τις τιμές των διδάκτρων για τους σπουδαστές του, κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται ο τόπος.
Από την καινούρια λοιπόν χρονιά, σύμφωνα με την πρόεδρό του Θεοπίστη Κρυσταλλίδου, θα υπάρξουν νέες χαμηλότερες τιμές στα δίδακτρα αλλά και στα εξέταστρα όλων των τμημάτων για νέους και παλιούς σπουδαστές καθώς και ειδικά τιμολόγια για μακροχρόνια ανέργους, ΑΜΕΑ και πολυτέκνους.
Παράλληλα στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης της σημαντικής αυτής δομής για τον τόπο, στο Ωδείο θα λειτουργήσουν, όπως δήλωσε στον «Π» ο καλλιτεχνικός διευθυντής Λάζαρος Τσαβδαρίδης, νέα τμήματα: φλάουτου, φλογέρας (για παιδιά 8 – 13 ετών), κλαρινέτου, σαξόφωνου, τρομπέτας και κοντραμπάσου.
Καινοτομώντας από εφέτος το Ωδείο, εγκαινιάζει μία νέα εποχή συνεργασίας με την Φιλαρμονική του Δήμου Εορδαίας, καθώς πρόκειται για μία συνύπαρξη των δύο σημαντικών μουσικών φορέων της Πτολεμαϊδας.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

ΠΗΓΗ WWW.E-PTOLEMEOS.GR
Share on blogger