Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ - ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΜΑΚΗΣ

Μικρογραφία

Πρώτος των πρώτων μεταξύ 1100 αθλητών ο μαραθωνοδρόμος Μιχάλης Παρμάκης
με τα χρώματα του συλλόγου δρομέων & οδοιπόρων Εορδαίας

Την Κυριακή   07-04-2013  διεξήχθη ο   6ος διεθνής ημιμαραθώνιος δρόμος «Θανάσης Σταμόπουλος» Καλαμπάκα- Τρίκαλα στην πόλη των Τρικάλων. Η διοργάνωση του αγώνα έγινε από τον σύλλογο δρομέων υγείας Τρικάλων και χρήστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία  κατά γενική ομολογία όλων. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική καθώς με το ζεστό και δυνατό χειροκρότημα του ωθούσε τους δρομείς στον τερματισμό. Οι συμμετοχές των αθλητών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μάλιστα έγινε και ρεκόρ για τον συγκεκριμένο αγώνα. Οι διαγωνιζόμενοι στα 21.1km ήταν 1100 και στα 6km έφτασαν τους 400. 
Ο Σ.Δ.Ο. Εορδαίας έδωσε δυναμικό πάρων με 35 αθλητές και στους δύο αγώνες με πολύ καλές επιδόσεις από όλους αφού όλοι έκαναν προσωπικά ρεκόρ.
Μάλιστα  ως αθλητής του Σ.Δ.Ο. Εορδαίας έτρεξε και ο Μιχάλης Παρμάκης ο οποίος τερμάτισε στην πρώτη θέση αφού κατάφερε να ξεπεράσει τον πολύ καλό  Κώστα Πούλιο αθλητή του Π.Α.Ο και νικητή του ημιμαραθωνίου της Αθήνας. 
Ο πρωταθλητής Ελλάδας και πολυνίκης της κλασικής διαδρομής του μαραθωνίου της Αθήνας βρισκόταν πίσω από τον Πούλιο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα μέχρι που αποφάσισε να κάνει την επίθεσή του κάπου στο 14ο χλμ και τελικά κατάφερε να πάρει την νίκη. Πολλά συγχαρητήρια στον μεγάλο αυτόν αθλητή που έβγαλε ο νομός μας και μας αντιπροσωπεύει σε πανελλαδικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο σε μεγάλες αποστάσεις. Οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί ο Σ .Δ.Ο. Εορδαίας με τον πρωταθλητή Ελλάδας τον οδήγησαν οικειοθελώς να πάρει την απόφαση να τρέξει με τα χρώματα του συλλόγου μας και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό αφού χάρισε στον σύλλογο έμμεσα μια μεγάλη νίκη σε ένα πολύ μεγάλο αγώνα. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλα τα παιδιά, μέλη του Σ.Δ.Ο. Εορδαίας, που αντιπροσωπεύουν συνεχώς τον σύλλογο και την πόλη της Πτολεμαΐδας σε τέτοιους αγώνες και αποδεικνύουν κάθε φορά σε τέτοιου είδους αθλητικές διοργανώσεις υπερνικούν συνεχώς τον ίδιο τους τον εαυτό αλλά το σημαντικότερο από όλα είναι ότι ζουν και χαίρονται τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής που μας χαρίζει υγεία, ευεξία, αθλητική άμιλλα και αλληλεγγύη.
Το μέλος του Σ.Δ.Ο.Ε. Σωτήρης Μπιλιούσης δήλωσε «ο σύλλογος μας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και μάλιστα τερμάτισαν όλα τα μέλη του. Με το σύλλογο μας έτρεξε και ο πρωταθλητής Μιχάλης Παρμάκης που πήρε και τη πρώτη θέση. Μια κίνηση που δίνει κύρος στο σύλλογο μας. Επόμενος στόχος για το σύλλογο μας είναι στις 21 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη στο διεθνή μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος με τη συμμετοχή 60 αθλητών και ελπίζουμε σε καλή παρουσία. Η παρουσία τόσων αθλητών δείχνει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και ελπίζουμε να συνεχιστεί και να έρθουν και άλλοι κοντά στον αθλητισμό και το σύλλογο μας. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, αφού όλοι μπορούν να τρέξουν. Άλλοι πάνε πιο αργά, άλλοι πιο γρήγορα αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι πρέπει να αθλούμαστε αφού τρέχουμε για την υγεία μας».
Ο Μιχάλης Παρμάκης δήλωσε για τη συμμετοχή και τη νίκη του «συμμετείχα στον ημιμαραθώνιο των Τρικάλων που πιστεύω ότι είναι ο πιο σημαντικός σε επίπεδο και οργάνωση μετά από το μαραθώνιο των Αθηνών. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου, ΑΝΚΟ (τους κ. Μιχαηλίδη και Αμανατίδη) και τα συμπληρώματα διατροφής xtreme γιατί χωρίς τη συμβολή τους δεν θα μπορούσα να συνεχίσω να αγωνίζομαι και τους ευχαριστώ. Από εκεί και μετά πήγα πολύ καλά με την πρώτη θέση και θέλω να ευχαριστήσω και το σύλλογο της Πτολεμαΐδας με τον οποίο έχουμε πολύ καλή συνεργασία και τα παιδιά που γυμνάζω.
Από εκεί και πέρα θέλω να τονίσω ότι η περιοχή χρειάζεται περισσότερη στήριξη αφού πολύ κόσμος ασχολείται με τον αθλητισμό και χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων για να γίνουν καλύτερες εγκαταστάσεις και να μπορεί να έρθει ο κόσμος να γυμνάζεται με ασφάλεια και άνεση. Είναι πολύ σημαντικό το έργο των παιδιών από τη Πτολεμαΐδα αλλά ίσως χρειαστούν και περισσότερη βοήθεια.
Βλέπω παιδιά που παλιότερα δεν ήταν αθλητές αλλά αγαπούν αυτό που κάνουν και έχουν κάνει ένα σύλλογο πρότυπο πανελληνίως. Συμμετείχα και εγώ με τα χρώματα του στα Τρίκαλα και σήκωσα ψηλά τη σημαία του συλλόγου αλλά και της περιοχής. Άλλωστε αυτό είναι ο στόχος όλων να εκπροσωπήσουμε τη περιοχή και να αναδείξουμε τα προβλήματα που υπάρχουν γιατί υπάρχουν πολλά και κάποιοι πρέπει να λάβουν σοβαρά τον αθλητισμό γιατί η υγεία μας είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο κόσμο.
ΠΗΓΗ WWW.EORDAIA.ORG