Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Την καθιερωμένη εκδρομή, στο Βαρυκό και συγκεκριμένα στην Παναγία του Φούφα, πραγματοποίησε την Κυριακή 12 Μαΐου 2013, η Θρακική Εστία Εορδαίας



Την καθιερωμένη εκδρομή, στο Βαρυκό και συγκεκριμένα στην Παναγία του Φούφα, πραγματοποίησε την Κυριακή 12 Μαΐου 2013, η Θρακική Εστία Εορδαίας (Θ.Ε.Ε.).
Την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, τα χορευτικά της Θ.Ε.Ε.  εξορμούν στην αναγεννημένη φύση. Ο Σύλλογος,  προσφέρει την ευκαιρία στα παιδιά ν’ απολαύσουν το παιχνίδι, το φαγητό, το παγωτό και την χορευτική τους πρόβα στην εξοχή. Εκτός από την διασκέδαση, η εκδρομή έχει και τον εκπαιδευτικό της χαρακτήρα. Οι εκδρομείς φροντίζουν για τον ευπρεπισμό,  τον εξωραϊσμό του χώρου και την καθαριότητα, από την άφιξη στο χώρο, μέχρι την αναχώρησή τους. Με την ευκαιρία, να ενημερώσουμε τους αρμόδιους, ότι το μόνο πταίσμα, μέσα στον καταπράσινο περίγυρο, που βρίσκεται το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας, ήταν η έλλειψη του δροσερού νερού, από την πηγή, που τόσα χρόνια απολαμβάναμε. Σ’ αυτήν την απόδραση,  συμμετέχουν γονείς των παιδιών, μέλη και φίλοι της Θ.Ε.Ε. Ο βροχερός καιρός, δεν πτόησε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν ξέγνοιαστοι και να χαρούν την εξόρμηση. Δεν εμπόδισε τα παιδιά, να μαζέψουν λουλούδια από τη φύση, για να προσφέρουν στις μητέρες τους, αφού συνέπεσε με την «γιορτή της Μητέρας» Ο Πρόεδρος, της Θ.Ε.Ε. κος. Λιβέριος Πασχαλίδης ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τα μέλη, που βοήθησαν στις ψησταριές και στην όλη οργάνωση, της εκδήλωσης και ευχήθηκε σε όλους και του χρόνου!

Για το Δ.Σ. της Θ.Ε.Ε.
Η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
Νατάσσα  N. Παύλου