Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ & ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ - ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΡΙΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ-ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ - ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΡΙΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΤΕΛΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ-ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ - ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΡΙΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΤΕΛΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ-ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ - ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΡΙΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ-ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ - ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΡΙΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ 

Με μεγάλο θριαμβευτή τον Εθνικό (Ακαδημία Ατρόμητος Πτολεμαΐδας) ολοκληρώθηκαν το παιδικό και προπαιδικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Κοζάνης οι τελικοί των οποίων έγιναν το Σάββατο στην Άρδασσα παρουσία πολλών φιλάθλων.
Στο προπαιδικό η εξέλιξη στο παιχνίδι Εθνικό- Κοζάνη 2004 ήταν δραματική με τον  μέτριο σε ποιότητα τελικό να κρίνεται στα πέναλτι, αφού ο Εθνικός στην κανονική διάρκεια δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε.
Στα πέναλτι η πλάστιγγα φάνηκε να γέρνει υπέρ της Κοζάνης 2004 όταν ο Ποτουριάδης απέκρουσε το πέναλτι αλλά στη συνέχεια οι συμπαίκτες του έχασαν 2 (το ένα άουτ και το άλλο αποκρούστηκε από τον Νικολαΐδη και έτσι η ομάδα του Τέλη Τούνα κατέκτησε το τρόποαιο.
Τόσο κατά τη διάρκεια των πέναλτι όσο και μετά εξελίχθηκαν πολύ όμορφες εικόνες με τους 2 τερματοφύλακες να δίνουν κουράγιο ο ένας στον άλλο και μετά τον προπονητή του Εθνικού Τέλη Τούνα να προσπαθεί να παρηγορήσει τον Ποτουριάδη.
Οι συνθέσεις:
Εθνικός: Νικολαΐδης, Στογιάννης, Βλαδίκας, Μπαλτζής, Τσάνης, Ιγνατιάδης, Λιούρης, Καρασούνας, Αργυρόπουλος, Λευκόπουλος, Τριανταφυλλίδης. Έπαιξαν ακόμα οι Παπαδόπουλος, Χαβάτης, Στογιάννης και Μόκας.
Κοζάνη 2004: Ποτουριάδης, Τσιάμης, Χαρισίου, Τρομπούκης Θ., Τρομπούκης Κ., Κουνάβας, Γκουρτζιούμης, Παπαβασιλείου, Καψάλης, Μουρούζης, Παυλίδης.
Έπαιξαν ακόμα οι Ζαχόπουλος, Κοντορίκος και Καρασσαβίδης.
Στο τελικό του παιδικού ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ηρακλή όλα έδειχναν ότι θα κρινόταν και αυτός στα πέναλτι αλλά ένα φοβερό γκολ του Στεργιάννη μετά από πάσα του Λεσάι, 5 λεπτά πριν το τέλος χάρισε το κύπελλο στον Εθνικό.
Ο νικητής είχε προηγηθεί στο 31ο όταν μετά από καταπληκτική προσπάθεια και πάσα του Λεσάϊ ο Ε. Βλαδίκας άνοιξε το σκορ.
Πιο νωρίς ο Λεσαϊ είχε χάσει  2 πολύ σημαντικές ευκαιρίες στο 10ο και 34ο με τον Μπίντση να λέει «όχι».
Στην επανάληψη ο Ηρακλής μπήκε καλύτερα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 43ο όταν μετά από σουτ του Καραντώνη ο Κωφίδης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Μιχαηλίδης σε κενή εστία έκανε το 1-1 για να έχουμε στη συνέχεια την εξέλιξη που γράψαμε πιο πάνω. Στις  καθυστερήσει μάλιστα ο Λεσάϊ δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ-α-τετ τον Μπίντση.

Εθνικός: Κωφίδης, Καρανίτσας, Πασχαλίδης, Τζώτζης, Βλαδίκας Ε., Βλαδίκας Δ., Μίγγος, Ίτσκος, Σωτηριάδης, Λεσάϊ, Κιζιρίδης. Έπαιξαν ακόμα οι Σαράντης, Αντωνόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Καραπέγιος, Μήγκος, Σινάνι, Στεργιάννης.
Ηρακλής: Μπίντσης, Ναθαναηλίδης, Ξανθόπουλος, Γκλαβίνας, Ρωσσίδης, Sako, Μιχαηλίδης, Βασιλειάδης, Στάμπας, Μπισούκης, Βερύκοκος. Έπαιξαν ακόμα οι Καραντώνης, Βαμβακάς, Ιωαννίδης, Δήμτσας, Τριπολίτης.

Στους αγώνες έδωσαν το παρών πέραν από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Σάββα, ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Παπαδόπουλος (δέχτηκε κάποιες λεκτικές επιθέσεις από φίλαθλο), η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου και ο πρόεδρος του Π.Σ. Γιώργος Παπαδόπουλος.

alt 

alt

alt   

 alt  

alt

alt



http://img4.fotos-hochladen.net/uploads/ivuk3w8l2h.jpg
ΠΗΓΗ WWW.EORDAIA.ORG