Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ 2-4 ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



http://img3.fotos-hochladen.net/uploads/blog1zoy78u5910.jpg 

Εντυπωσιακός ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας στη πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου κερδίζοντας εκτός έδρας τη Φλώρινα με 4-2 και έκανε το πρώτο βήμα για την άνοδο. Στο άλλο παιχνίδι η Καστοριά έκανε επίδειξη δύναμης στη Δεσκάτη διασύροντας το τοπικό Καμβουνιακό με 7-1. Έτσι όπως όλα δείχνουν Καστοριά και Μέγας θα παλέψουν για τη μια και μοναδική θέση ανόδου.
Τα αποτελέσματα
ΠΑΣ Φλώρινας – Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας           2-4
Ορεξάτος εμφανίστηκε ο πρωτάρης σε τέτοιες διαδικασίες Μ. Αλέξανδρος Άρδασσας, που επικράτησε 4-2 εκτός έδρας του ΠΑΣ Φλώρινα, στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου.
Στο γήπεδο βρέθηκαν πάνω από 400 φίλοι του ποδοσφαίρου της Φλώρινας και 140 από την Άρδασσα, που απόλαυσαν ένα ωραίο παιχνίδι. Οι πρωταθλητές Κοζάνης μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν 0-1 με πλασέ του Μαυροματίδη. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, καθώς ο ΠΑΣ Φλώρινα δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.
Στο 48’ ο Μ. Αλέξανδρος Άρδασσας έκανε το 0-2 με τον Χρήστο Δημητριάδη, ενώ στο 64’ ο Μαυροματίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 65’ ο Ράμα των γηπεδούχων είχε δοκάρι, ενώ στο 67’ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Αμαραντίδη. Μάλιστα ο παίκτης από την Άρδασσα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Μπαμπάρης ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Και το επόμενο λεπτό, σε μια αντεπίθεση, ο Μαυροματίδης έγραψε το 0-4.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πίεσαν και ο Γυφτόπουλος με γκολ στο 80’ και το 82’ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: Ναλπαντίδης, Κωφίδης, Κωτσόπουλος, Ντάσκας, Τσιρώνης, Γκατζόπουλος (50’ Κεσίδης), Φουδούλης (69’ Μήνος), Πατμάς, Γυφτόπουλος, Μπαμπάρης, Ρωμαίος (63’ Ράμα)
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ: Μπερμπερίδης, Κουτσομήτρος, Τσακαλίδης, Σερέτης, Σιδηρόπουλος, Χαλιδόπουλος, Θεοδουλίδης (73ο Ποιμενίδης), Σερσέμης (89ο Ηλιάδης), Δημητριάδης, Αμαραντίδης, Μαυροματίδης
Καμβουνιακός  Δεσκάτης – Καστοριά                   1-7


Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε ο πρώτος αγώνας μπαράζ ανόδου Γ’ Εθνικής με την ομάδα της Καστοριάς να είναι πραγματικό πολυβόλο αφού φιλοδώρησε με 7 τέρματα τον Καμβουνιακό Δεσκάτης και μάλιστα εκτός έδρας, κάνοντας το πλέον ιδανικό ξεκίνημα στο μίνι αυτό πρωτάθλημα.
Οι ‘’ερυθροκίτρινοι’’ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν καταιγιστικοί φθάνοντας με χαρακτηριστική ένεση στην ευρεία νίκη.
Χατ – τρικ σημείωσε ο Αλεξανδρίδης (26ο, 78ο και 83ο), από δύο γκολ πέτυχε ο Αντωνόπουλος Κ. (6ο και 39ο) και από ένα οι : Παναγιωτίδης (11ο) και Αναγνωστόπουλος (46ο).
Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους που είχαν μειώσει σε 1-2 στο 22ο σημείωσε ο Λιάγκας.
ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ: Κοτίτσας, Λαγιόκαμπας Λ. (77ο Λαγιόκαμπας Χρ.), Παπακωνσταντίνου, Παπατσάνης, Ποικιλάκος, Λαγιόκαμπας Ε., Κόγιος (46ο Κούτουλας), Λιάγκας, Γκουγκουγιάννης, Ντάβαρος (77ο Τζιλινίκος), Δράκας
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μουρουζίδης, Χρήστου, Μπαϊρακτάρης, Αναγνωστόπουλος, Τερέζος, Σαββίδης (75’ Πετρόπουλος), Παπαδόπουλος (77ο Στεργίου), Παναγιωτίδης, Αλεξανδρίδης, Αντωνόπουλος, Μποροζίδης (59ο Λίτσκας)

2η αγωνιστική (σήμερα, 17:00)
Καστοριά – ΠΑΣ Φλώρινας
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας – Καμβουνιακός  Δεσκάτης

ΠΗΓΗ WWW.EORDAIA.ORG