Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ : ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ 2012-2013. ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ






ΠΗΓΗ WWW.EORDAIA.ORG 

Ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας αναδείχτηκε πρωταθλητής στην Α΄ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης και θα συμμετέχει στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία, με τις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ Γρεβενών (Καμβουνιακό Δεσκάτης), Καστοριάς (ΑΓΣ Καστοριάς) και Φλώρινας (ΠΑΣ Φλώρινας). Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα της Άρδασσας νίκησε εκτός έδρας με 3-2 τον Περδίκκα, ενώ η ΑΕΠ Καραγιαννίων, που διεκδικούσε μέχρι την τελευταία στιγμή την πρώτη θέση, κέρδισε τον Ερμή Ασβεστόπετρας με 2-1 και τελικά τερμάτισε δεύτερη, με δύο βαθμούς λιγότερους. Από την Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης, υποβιβάστηκαν η Ακαδημία Σιάτιστας, ο Ερμής Ασβεστόπετρας, ο ΠΑΟ Κοίλων και η Κοζάνη 2004. 
Ο Αλιάκμων Αιανής και ο Εθνικός Βατερού θα παίξουν μπαράζ και ο ηττημένος θα υποβιβαστεί, ενώ ο νικητής θα καταλάβει τη 12η θέση που οδηγεί στην παραμονή, υπό την προϋπόθεση ότι θα ανέβει στην Γ΄ εθνική η πρωταθλήτρια ομάδα της Άρδασσας.
ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ


Σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε σήμερα Πέμπτη στην Άρδασσα η Ε.Π.Σ. Κοζάνης απένειμε στον πρωταθλητή Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας το κύπελλο του πρωταθλητή, λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα μπαράζ ανόδου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και έκανε τις απονομές μαζί με το πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Χρήστο Σάββα η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου. Ακόμα την απονομή τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Γιώργος Παπαδόπουλος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, το προεδρείο της Ε.Π.Σ και αρκετοί φίλαθλοι που αναμένεται την Κυριακή να βρεθούν στην Φλώρινα για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους .
Μετά την απονομή ακολούθησε φιλικό παιχνίδι με την πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής Κοζάνη.
Οι  διαιτητές της 1ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.
4ος όμιλος
Καμβουνιακός Δεσκάτης – Καστοριά
Μπούμπας, Μωυσιάδης, Σιαμέτης (Ηπείρου)

ΠΑΣ Φλώρινα – Μ. Αλέξανδρος Άρδασσας
Βρέσκας, Παρασίου, Μαυρόπουλος (Ημαθίας)
WWW.EORDAIA.ORG