Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ


www.eordaia.org
ptolemaida live



zina 1





Ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών η αθρόα προσέλευση του κόσμου, στη συναυλία αγάπης με τη δημοφιλή Πέγκυ Ζήνα, που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Γήπεδο Πτολεμαΐδας το βράδυ της Τετάρτης.
Πάνω από 3 χιλιάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, γεγονός που ικανοποίησε πλήρως τον πρόεδρο Στέλιο Αντωναρίδη ο οποίος ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης και τους κατοίκους της Εορδαίας οι οποίοι ‘’υιοθέτησαν’’ το Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Πτολεμαϊδας, όπου θα διατεθούν τα έσοδα της συναυλίας για την συνέχιση της λειτουργίας του.
Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Αντωναρίδης στην Πέγκυ Ζήνα, η οποία προσφέρθηκε ανιδιοτελώς να στηρίξει την προσπάθεια βιωσιμότητας της σημαντικής κοινωνικής δομής του τόπου.
Από την πλευρά της η σπουδαία ερμηνεύτρια, που έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη συναυλία, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόσκληση, ενώ περίσσεψε η συγκίνησή της όταν τα μέλη του Κέντρου Φροντίδας Παιδιού της προσέφεραν λουλούδια και αναμνηστικά.
Από την πλευρά της η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, που συμμετείχε στην εκδήλωση, πλαισιωμένη από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους δήλωσε στον ‘’Π’’ την ικανοποίησή της για την επιτυχία της εκδήλωσης αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης τονίζοντας ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι αυτά τα Κέντρα των ΑΜΕΑ θα συνεχίσουν να λειτουργούν και βέβαια με την στήριξη της Δημοτικής Αρχής, ενώ συνεχάρη την Διοίκηση του Συλλόγου αλλά και τους γονείς των παιδιών για τον διαρκή αγώνα τους να στηρίξουν τη σημαντική αυτή κοινωνική δομή.

Ερμηνεύοντας με την χαρακτηριστική φωνή της δικές της και άλλων καλλιτεχνών επιτυχίες, η Πέγκυ Ζήνα καλούσε το κοινό της να συμμετάσχει στα τραγούδια παρασύροντάς το σε διασκεδαστική έκσταση, στο δροσερό «best of», που δημιούργησε με τους συνεργάτες της.
WWW.E-PTOLEMEOS.GR