Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ορκίστηκαν οι πρώτες 25 απόφοιτοι του ΤΕΙ Μαιευτικής ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ!!! "Για μια μοναδική στιγμή για την πόλη της Πτολεμαΐδας έκανε λόγο η δήμαρχος Εορδαίας, Παρασκευή Βρυζίδου, εκφράζοντας μάλιστα τη συγκίνησή της. Ευχαρίστησε όλους όσους αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται και να προσπαθούν για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος Μαιευτικής, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι η προσπάθεια ίδρυσης και λειτουργίας του τμήματος του ΤΕΙ στην Πτολεμαΐδα αγκαλιάστηκε από ολόκληρη την κοινωνία της Εορδαίας".

2009

2013!


"Για μια μοναδική στιγμή για την πόλη της Πτολεμαΐδας έκανε λόγο η δήμαρχος Εορδαίας, Παρασκευή Βρυζίδου, εκφράζοντας μάλιστα τη συγκίνησή της. Ευχαρίστησε όλους όσους αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται και να προσπαθούν για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος Μαιευτικής, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι η προσπάθεια ίδρυσης και λειτουργίας του τμήματος του ΤΕΙ στην Πτολεμαΐδα αγκαλιάστηκε από ολόκληρη την κοινωνία της Εορδαίας".

www.eordaia.org


http://www.youtube.com/watch?v=mlVGXkqBeRo




http://www.youtube.com/watch?v=fj9rZ2K1vpM



  http://www.youtube.com/watch?v=urQPNq34t1s

page
Περίσσεψαν οι ευχές για καλή σταδιοδρομία στις πρώτες 25 απόφοιτες του Τμήματος Μαιευτικής του ΤΕΙ Πτολεμαΐδας, στην λαμπρή τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή σε ξενοδοχείο της πόλης, παρουσία του μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητου, του προέδρου και των αντιπροέδρων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, του προϊσταμένου και του εκπαιδευτικού προσωπικού του Τμήματος Μαιευτικής, των αρχών και των συγγενών των αποφοίτων.
Τα συγχαρητήριά του προς τις πρώτες 25 απόφοιτες του Τμήματος Μαιευτικής εξέφρασε ο μητροπολίτης κ. Θεόκλητος, ο οποίος δεν παρέλειψε να κάνει μνεία προς όλους όσους κοπίασαν για την ίδρυσή του στην Πτολεμαΐδα, αλλά και να εκφράσει την ευαρέσκειά του για το γεγονός ότι λειτουργεί σήμερα όπως πρέπει.
Τους χαιρετισμούς του στην πρώτη τελετή αποφοίτησης του Τμήματος Μαιευτικής εξέφρασε με επιστολή του ο Υφυπουργός Μεταφορών και βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, συγχαίροντας τους αποφοίτους, τον πρόεδρο του Τμήματος Καθηγητή Σεραφείμ Σαββίδη και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό για το εξαίρετο έργο τους, τους γονείς των φοιτητών και όλους τους φορείς της περιοχής που αγκάλιασαν το τμήμα αυτό του ΤΕΙ στην Πτολεμαΐδα. Δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα στη διοίκηση και το προσωπικό του Μποδοσάκειου νοσοκομείου για τη στήριξη του τμήματος όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας ότι αποτελεί μια βασική συνιστώσα της επιτυχίας του τμήματος Μαιευτικής.
Τις ευχαριστίες του προς όλους συνέβαλαν για τη δημιουργία και λειτουργία του Τμήματος Μαιευτικής εξέφρασε και ο πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Νικόλαος Ασημόπουλος, τονίζοντας ότι η συνεργασία με τις αρχές και τους φορείς της περιοχής όλα αυτά τα χρόνια ήταν εξαιρετική, ενώ ουσιαστική ήταν και συνεχίζει η βοήθειά τους για τη λειτουργία του τμήματος, και κυρίως του Μποδοσάκειου νοσοκομείου το οποίο αποτελεί καθοριστικό παράγοντα της λειτουργίας του Τμήματος Μαιευτικής. Συγχάρηκε τις απόφοιτες του Τμήματος ευχόμενος καλή σταδιοδρομία και διαβεβαίωσε ότι «από αύριο θα είστε πραγματικά εξαιρετικά στελέχη του κλάδου υγείας». Δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους γονείς τους για τη στήριξή τους, λέγοντας ότι θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι που τα παιδιά τους αποφοίτησαν από τη συγκεκριμένη σχολή.
Τους χαιρετισμούς και τις ευχές του περιφερειάρχη Γιώργου Δακή μετέφερε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Παπαδόπουλος και τόνισε ότι η σημερινή ημέρα δεν αποτελεί ορόσημο μονάχα για τις αποφοίτους του Τμήματος Μαιευτικής του ΤΕΙ αλλά και για τη Δυτική Μακεδονία και ειδικότερα για την Πτολεμαΐδα. Ταυτόχρονα κάλεσε τις απόφοιτες του τμήματος να θυμούνται με γλυκύτητα την πόλη που τις φιλοξένησε στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους.
Για μια μοναδική στιγμή για την πόλη της Πτολεμαΐδας έκανε λόγο η δήμαρχος Εορδαίας, Παρασκευή Βρυζίδου, εκφράζοντας μάλιστα τη συγκίνησή της. Ευχαρίστησε όλους όσους αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται και να προσπαθούν για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος Μαιευτικής, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι η προσπάθεια ίδρυσης και λειτουργίας του τμήματος του ΤΕΙ στην Πτολεμαΐδα αγκαλιάστηκε από ολόκληρη την κοινωνία της Εορδαίας.
Για μια μεγάλη μέρα για την περιοχή μίλησε και η διοικήτρια των νοσοκομείων Πτολεμαΐδας και Κοζάνης Αναστασία Μπούρτσου, εξαίροντας και την αγάπη με την οποία αγκαλιάστηκαν οι φοιτήτριες του τμήματος από το προσωπικό του Μποδοσάκειου νοσοκομείου, αλλά και το γεγονός ότι οι φοιτητές του τμήματος αγκάλιασαν με την ίδια ζέση το Μποδοσάκειο και στελέχωσαν δομές του όπου χρειάστηκε.
Την χαρά του που έφθασε η στιγμή ορκωμοσίας των πρώτων αποφοίτων του τμήματος, εξέφρασε ο πρόεδρος του Τμήματος Μαιευτικής, Δρ. Σεραφείμ Σαββίδης. Υπενθύμισε την επίπονη και επίμονη διαδικασία που χρειάστηκε για να στηθεί και να λειτουργήσει το τμήμα αυτό του ΤΕΙ στην Πτολεμαΐδα, χαρακτηρίζοντας την ως «μια συγκλονιστική εμπειρία.», Τόνισε επίσης τη σημαντική βοήθεια και υλική στήριξη που είχε το Τμήμα Μαιευτικής από τις τοπικές αρχές και τους φορείς, βοήθεια, που όπως είπε, συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Ειδική μνεία έκανε στη συνεργασία του τμήματος με το Μποδοσάκειο νοσοκομείο και στο εκπαιδευτικό προσωπικό, λέγοντας ότι πρόκειται για υποδειγματική συνεργασία και ότι εάν δεν υπήρχε το Μποδοσάκειο δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει το Τμήμα Μαιευτικής.

Ρόη ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ
DSC03574 DSC03528 DSC03556 DSC03558 DSC03568

 http://e-ptolemeos.gr/