Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Έναρξη χειμερινού ωραρίου στα καταστήματα Πτολεμαΐδας

emporikos
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας ενημερώνει τα μέλη του και το καταναλωτικό κοινό της περιοχής ότι, ξεκινάει χειμερινό ωράριο των καταστημάτων από την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013.
Διευκρινίζει επίσης ότι σύμφωνα με τον νέο νόμο του Υπουργείου Ανάπτυξης προστίθενται δύο επί πλέον εκπτωτικές περίοδοι (εμβόλιμα δεκαήμερα εκπτώσεων).
Το πρώτο αφορά το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη, και το δεύτερο το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.
Επίσης δίνει την δυνατότητα στα καταστήματα να ανοίξουν 7 Κυριακές τον χρόνο (δυο πριν τα Χριστούγεννα- μία στην αρχή κάθε εκπτωτικής περιόδου και μία την Κυριακή των Βαΐων), αφού στη Δυτική Μακεδονία αποφασίστηκε από τους αρμόδιους αντιπεριφερειάρχες να αποκλειστούν οι υπόλοιπες Κυριακές του χρόνου.
Μετά από σύσκεψη στην Περιφέρεια όλων των Εμπορικών Συλλόγων της Δυτ.  Μακεδονίας, αποφασίστηκε ΟΜΌΦΩΝΑ τα καταστήματα να ανοίξουν 4 Κυριακές στην περιφέρειά μας.
Δύο πριν τα Χριστούγεννα και από μία την πρώτη Κυριακή των κανονικών εκπτώσεων (Ιανουάριος-Ιούλιος).
Έτσι τα καταστήματα σε όλη την Δυτική Μακεδονία θα παραμένουν κλειστά όλες τις υπόλοιπες Κυριακές.
«Θεωρώντας πως η αγορά πρέπει να λειτουργεί με ενιαίο τρόπο, καλούμε όλα τα εμπορικά καταστήματα να ακολουθήσουν το ωράριο που ανακοινώνει ο Σύλλογος», τονίζει ο Εμπορικός Σύλλογος και επισημαίνει πως «συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως αυτό που λείπει από τον καταναλωτή, δεν είναι ο χρόνος για να κάνει τα ψώνια του, αλλά η οικονομική του δυνατότητα».
WRARIO.pg