Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
www.eordaia.org


23 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  Με τους ορίζοντες να διευρύνονται και τις προοπτικές να ανοίγονται –για τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ- όχι μόνο σε Εθνικό αλλά και σε Διεθνές επίπεδο ξεκίνησε επίσημα η λειτουργία των τμημάτων της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας.
Ο καθιερωμένος αγιασμός τελέσθηκε, από τον Πατέρα Αθανάσιο Καμπούρη, το απόγευμα της Τετάρτης 23/10 με την ευχή όλων, ότι μία ακόμα Αθλητική/Κολυμβητική περίοδος θα εξασφαλίσει νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες για την Ακαδημία.
Πρωταγωνιστές, φυσικά, σε τούτη την προσπάθεια δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους αθλητές, τους προπονητές τους και τα μέλη της Διοίκησης που έδωσαν με επιτυχία τις «εξετάσεις» τους όλες τις προηγούμενες περιόδους.
Τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ έχοντας κατακτήσει, με την αξία του σπαθιού τους, θριαμβευτικές επιτυχίες και έχοντας καταταγεί δεύτερη ομάδα Πανελλαδικά και πρώτη ομάδα Πανελληνίως στην Περιφέρεια (στους επιλεγέντες αθλητές της ΚΟΕ, Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας), αποδεικνύουν ότι συνεχίζουν να ανανεώνουν τα χαρακτηριστικά της «ταυτότητάς» τους, ενδυναμώνονται και δημιουργούν νέες, ευνοϊκές, συνθήκες σε αγωνιστικό επίπεδο.
Παρόντες στην τελετή του Αγιασμού, η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ,  σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας, οι προπονητές, οι αθλητές, γονείς και φίλοι της κολύμβησης που δεν παύουν να αποδεικνύουν τη αγάπη τους για το άθλημα το οποίο και στηρίζουν με όποιο τρόπο μπορούν ειδικά στην κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα. 
Με όλα τα τμήματα να βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία και με την προσπάθεια της Διοίκησης, της Δημοτικής αρχής και της ΚΕΔΕ να επικεντρώνεται στην αρτιότερη δυνατή λειτουργία του κολυμβητηρίου και στην άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος μπορεί να ανακύψει, η ακαδημία των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ (μπαίνοντας στον 6ο χρόνο λειτουργίας της) έχει ήδη βάλει τα δυνατά της και είναι πανέτοιμη για της προκλήσεις της νέας περιόδου.
                                                             
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με όλα τα νέα και το αρχείο για την Α.Κ.Α ΔΕΛΦΙΝΙΑ

Γραφείο Τύπου