Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΦΑΧΑΝΤΙΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ


DSC01373



WWW.EORDAIA.ORG

WWW.EORDAIALIVE.GR


Στη Δήμαρχο Εορδαίας ο νέος πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στη Δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, πραγματοποίησε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Π.Ο.Ε. (Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος) ομ. Καθηγητής Χειρουργικής του Α.Π.Θ. Επαμεινώνδας Φαχαντίδης.
Επιφυλάσσοντας θερμή υποδοχή στη νέα ηγεσία της Π.Ο.Ε., η Δήμαρχος Εορδαίας, μαζί με τις ευχές της για καλή θητεία, ενημέρωσε τον κ. Φαχαντίδη για την δραστηριότητα των Ποντιακών Συλλόγων του Δήμου, τονίζοντας την ανάγκη στήριξης του έργου τους.
Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Σοφοκλής Σιδηρόπουλος ζήτησε τη συμβολή της Ομοσπονδίας για το θέμα της διατήρησης της Ποντιακής γλώσσας, ενώ παίρνοντας το λόγο οι πρόεδροι Ποντιακών Συλλόγων της ευρύτερης περιοχής, τόνισαν ότι η δράση θα είναι συλλογική, μέσα από έναν καλό συντονισμό της Διοίκησης της Π.Ο.Ε. η οποία θα δίνει τις κατευθύνσεις.
Ιδιαίτερα εποικοδομητική χαρακτήρισε την συνάντησή του με τη Δήμαρχο Εορδαίας, ο κ. Φαχαντίδης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την παρουσία του σ’ έναν κατ’ εξοχήν ποντιακό χώρο ενώ μίλησε στους Δημοσιογράφους για τους ρόλους της Ομοσπονδίας τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Θα προσπαθήσουμε να θέσουμε μία νέα ψηφίδα ως νέο Δ.Σ., προωθώντας τα ζωτικά ζητήματα, που απασχολούν τον οργανωμένο Ποντιακό χώρο, και στις 5 γεωγραφικές ενότητες, που είναι διασκορπισμένα τα πρωτοβάθμια Σωματεία μας, ενώ στόχος μας είναι να δώσουμε ένα περισσότερο κοινωνικό πρόσωπο στην Ομοσπονδία».
Ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε. ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο Δήμο Εορδαίας, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας, εμψυχώνοντας και τους Συλλόγους ότι με υπομονή και ενότητα θα ξεπεραστούν τα δύσκολα.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ
DSC01374 DSC01371