Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Υπογράφηκε η σύμβαση αντικατάστασης του δικτύου Ύδρευσης προϋπολογισμού 590.000 ευρώ για το Προάστιο Πτολεμαΐδας του Δήμου Εορδαίας από τη ΔΕΥΑΕ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας)

DSC01194

Υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Προέδρου της ΔΕΥΑΕ (Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας) Γιώργου Καραΐσκου και της εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας Δέσποινας Παπαδοπούλου, η σύμβαση του έργου αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης της Τ.Κ. Προαστίου, κλείνοντας τον κύκλο των ανάλογων παρεμβάσεων σε 7 Τ.Κ. του Δήμου Εορδαίας.
Εμφανώς ικανοποιημένος από την υλοποίηση όλων αυτών των σημαντικών έργων, που φέρουν τη σφραγίδα της Δημοτικής Αρχής, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του λίγο μετά την υπογραφή και του τελευταίου έργου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕ Γιώργος Καραΐσκος τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Με τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης της Τ.Κ. Προαστίου προϋπολογισμού 590.000 €, ολοκληρώνεται μία προσπάθεια, που ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια περίπου η οποία αφορούσε τόσο την εκπόνηση και ένταξη μελετών σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ, όσο και την δημοπράτηση και υπογραφή συμβάσεων των έργων αυτών και κυρίως την κατασκευή και υλοποίησή τους σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Με σωστό προγραμματισμό και συνεχή εντατικοποίηση αλλά ιδιαίτερα με τη βοήθεια του προσωπικού της ΔΕΥΑΕ, του Δήμου, της Τεχνικής Υπηρεσίας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της Διαχειριστικής Αρχής και την καλή συνεργασία με τους αναδόχους καταφέραμε να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα για ένα σημαντικό έργο υποδομής και αναβάθμισης της υγιεινής των κατοίκων, που αφορά την “Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης” σε 7 Τ.Κ. του Δήμου Εορδαίας».
Παίρνοντας το λόγο η Ανάδοχος του έργου Δέσποινα Παπαδοπούλου επεσήμανε: «Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να υπογράψω τη σύμβαση ενός ακόμα σημαντικού έργου, που με την παρέμβαση της παρούσης Δημοτικής Αρχής εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και αφορά την αντικατάσταση όλου του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Τ.Κ. Προαστίου με ανθεκτικά υλικά 3ης γενιάς.
Πρόκειται για ένα δίκτυο 6 χλμ., που αν και το χρονοδιάγραμμά του είναι για ένα χρόνο, ελπίζουμε ότι σε λίγους μήνες θα έχει ολοκληρωθεί».
Παρών στην υπογραφή της σύμβασης του έργου ήταν και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Προαστίου Δημήτρης Κριαφίδης, ο οποίος ευχαρίστησε όλες τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές για την απόφαση και διεκπεραίωση μελετών του έργου και ιδιαίτερα την σημερινή Δημοτική Αρχή, που εκτελεί αυτά τα σημαντικά έργα, που αφορούν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ