Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Άρχισε η διανομή τροφίμων από το Δήμο Εορδαίας σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκηΠΗΓΗ VIDEO WWW.EORDAIA.ORG

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γίνεται γνωστό στους δημότες του Δήμου  Εορδαίας ότι θα γίνει διανομή τροφίμων των δικαιούχων, ορεινών και μειονεκτικών περιοχών, όπως αυτοί επελέγησαν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, όπως παρακάτω:

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/12/2012
 Δ.Ε. ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΓ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ,ΚΑΡΥΟΧΩΡΙ, ΣΠΗΛΙΑ, ΕΡΜΑΚΙΑ &

Δ.Ε. ΒΕΡΜΙΟΥ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΟΜΝΗΝΑ, ΜΕΣΟΒΟΥΝΟ, ΠΥΡΓΟΙΤΡΙΤΗ 18/12/2012

ΔΡΟΣΕΡΟ, ΓΑΛΑΤΕΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ,
ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑ, ΜΑΥΡΟΠΗΓΗ, ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ, ΠΕΡΔΙΚΚΑΣΤΕΤΑΡΤΗ 19/12/2012

ΕΜΠΟΡΙΟ,  ΒΛΑΣΤΗΠΕΜΠΤΗ 20/12/2012

ΜΗΛΟΧΩΡΙ ,ΦΟΥΦΑΣ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/12/2012

ΑΡΔΑΣΣΑ, ΚΡΥΟΒΡΥΣΗ, ΑΝΑΡΡΑΧΗ

Η διανομή θα γίνεται στη Σχολή Δημοτικής Αστυνομίας (πρώην οικοτροφείο) 
απέναντι από το LIDL 
κατά τις ώρες 9:30 π.μ έως 14:00 μ.μ.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Οι δικαιούχοι ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ  να παραλαμβάνουν τα τρόφιμα  
χωρίς την επίδειξη της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ τους.

                                    

 Εκ της Αγροτικής Ανάπτυξης
                               
 Ο Αντιδήμαρχος
                                      
Μπίγγας Στέφανος.     


Ο Δήμος Εορδαίας ξεκίνησε τη διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ορεινών και μειονεκτικών περιοχώνΟ Δήμος Εορδαίας ξεκίνησε τη διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ορεινών και μειονεκτικών περιοχών
Ξεκίνησε τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου από το Δήμο Εορδαίας, η διανομή τροφίμων των δικαιούχων Ορεινών και μειονεκτικών περιοχών, όπως αυτοί επελέγησαν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων.
Η διανομή γίνεται στη Σχολή Δημοτικής Αστυνομίας (πρώην Οικοτροφείο) κατά τις ώρες 9:30 το πρωί έως 2 το μεσημέρι, όπου έχουν συγκεντρωθεί τα 850 δέματα με τα διάφορα προϊόντα (ζυμαρικά, λάδια, γαλακτοκομικά κ.α).
Μιλώντας στον “Π” η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου βρισκόμενη στο χώρο της ΔΕΣΕΔΑΠ τόνισε ότι η βοήθεια αυτή για τις έχουσες ανάγκη οικογένειες ήρθε από την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά από ανάλογο αίτημα της Αντιδημαρχίας Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου.
Η κ. Βρυζίδου κάλεσε τις οικογένειες της περιοχής να γίνουν ανάδοχες σε νοικοκυριά, που βιώνουν δύσκολες οικονομικές καταστάσεις, στηρίζοντας την προσπάθεια του Δήμου για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.
Αναφερόμενος στον τρόπο διανομής των τροφίμων ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Εορδαίας Στέφανος Μπίγγας, επισήμανε ότι ξεκίνησε από τις Δημοτικές Ενότητες των πρώην Δήμων Αγίας Παρασκευής και Βερμίου, θα συνεχιστεί στις Δημοτικές Ενότητες του πρώην Δήμου Μουρικίου καθώς και στην Τοπική Κοινότητα Βλάστης, ενώ οι δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα δέματά τους πάντα από το χώρο της Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ