Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

www.vetonews.gr: Γ. Ασπράγκαθος: ''Χριστούγεννα στην πόλη του φωτός'' με ελάχιστες δαπάνες αλλά με πολύ προσφορά και εθελοντισμό από τους πολίτες'' (ηχητικό)


aspragathospolifotos
Ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Εορδαίας κ. Γ. Ασπράγκαθος μιλώντας στο vetofm κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, να στηρίξουν τις προσπάθειές του Δήμου και των νομικών προσώπων, αλλά και όλων των φορέων και των συλλόγων.
Συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Εορδαίας, το ΝΠΔΔ – ΚΟΙ.Π.Π.Α.Π. και ο Εμπορικός Σύλλογος Εορδαίας, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά ένα ενιαίο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με τον τίτλο «Χριστούγεννα στην πόλη του Φωτός» το οποίο εκτείνεται σε ολόκληρη την πόλη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας. 
Ο Κ. Ασπράγκαθος σημείωσε οτι οι φετινές εκδηλώσεις φέρουν την σφραγίδα την εθελοντικής προσφοράς πολλών ανθρώπων, συλλόγων επιχειρματιών ακόμη και των υπαλλήλων του δήμου. Μάλιστα ανέφερε ως παράδειγμα οτι το διαφημιστικό σλόγκαν ''Χριστούγεννα στην πόλη του φωτός'' ειναι ιδέα υπαλλήλου του δήμου που εργάζεται στην προετοιμασία των εκδηλώσεων. 
Ακόμη μίλησε για τις τρείς γειτονιές - συνοικίες που έχουν δημιουργηθεί στην πόλη στην δημοτική βιβλιοθήκη στην κεντρική πλατεία και στους χώρους αθλητισμού και που στην διααρκεια του εορταστικού 15νθημέρου θα υπάρχουν εκδηλώσεις εκπλήξεις μουσικες και έθιμα απο το πολυπολιτισμικό μωσαϊκό της Πτολεμαϊδας

Η συνέντευξη του Γ. Ασπράγκαθου στο veto fm
ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ:http://www.vetonews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=13702:2012-12-14-11-17-46&catid=39:hxitika&Itemid=64