Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικoύ Ωδείου Πτολεμαΐδας_23/12/2012 στις 12 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο ΠτολεμαΐδαςΤο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας στα πλαίσια των προγραμματισμένων εκδηλώσεών του, διοργανώνει τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 12.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Σημαντική στιγμή της συναυλίας αποτελεί η πρώτη εμφάνιση της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας. Δομημένη στα πρότυπα μια συμφωνικής ορχήστρας, με πλήρη έγχορδα, ξύλινα και χάλκινα πνευστά, η Συμφωνική Ορχήστρα συγκεντρώνει στις τάξεις της μαθητές αλλά και καθηγητές του Ωδείου.
Με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου θα συμπράξει η Νεανική Χορωδία VIVO σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Τη διδασκαλία των εγχόρδων έχει η κα Βίκυ Πατρώνα, των Πνευστών οι κ. Νίκος Βαλταδώρος και Πέτρος Πλωμαρίτης ενώ τη μουσική διεύθυνση της Ορχήστρας έχει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Στη συναυλία θα παρουσιαστούν η Ορχήστρα Ακορντεόν του Δημοτικού Ωδείο, το Σύνολο Κιθαριστών, η Νεανική Χορωδία VIVO καθώς και η Ορχήστρα Εγχόρδων του Ωδείου σε ένα πρόγραμμα κλασικού ρεπερτορίου και συνάμα ταιριαστό με τη χαρά των ημερών.

Επίσης, το Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας και το ΚΟΙΠΠΑΠ, στηρίζοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο της "Ομάδας Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας", θα δέχεται στην είσοδο της Συναυλίας τρόφιμα, τα οποία θα δοθούν στους άπορους συμπολίτες μας αυτές τις εορταστικές μέρες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ στις 12.00 το μεσημέρι
Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

http://www.facebook.com/events/507484475940692/