Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

www.vetonews.gr: Εορταστικό κλίμα, μουσική ατμόσφαιρα, θεατρικά δρώμενα και δεινόσαυροι στην Πτολεμαϊδα (ηχητικό)


deinosayroi_eordaia''Χριστούγεννα στην πόλη του Φωτός'' είναι το σύνθημα των διοργανωτών. Η Πτολεμαϊδα ειναι η πόλη που έχει ταυτίσει το ονομά της με την ηλεκτροδότηση της χώρας και φαίνεται οτι οι υπεύθυνοι των εκδηλώσεων δεν το άφησαν να περάσει απαρατήρητο.
Η Πρόεδρος του ΚΟΙ.Π.Π.Α.Π. του Δήμου Εορδαίας κ. Θεοπίστη Κρυσταλλίδου μιλώντας στο Vetofm
ανέφερε τις εκδηλώσεις που έχουν paidalki_deinosayrπρογραμματιστεί για το επόμενο διάστημα στην Πτολεμαϊδα ενώ κάλεσε τους πολίτες ''να επισκεφτούν την πλατεία στην δημοτική βιβλιοθήκη όπου έχει στηθεί το πάρκο των δεινοσαύρων και που μέχρι σήμερα αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες μικρούς φίλους που επισκέπτονται τη περιοχή''.

Μουσική, θέαμα, παραμύθια, ιστορίες απο τα παλιά, παραδοσιακά δρώμενα απο το πολιτιστικό απόθεμα της πόλης που είναι αρκετά πλούσιο περιλαμβάνονται στον πολιτιστικό οδηγό των εκδηλώσεων που θα ολοκληρωθούν στις αρχές Ιανουαρίου του 2013.
Θέλουμε να βοηθήσουμε και εμείς απο την πλευρά μας ωστε να σπάσει ο κύκλος της απογοήτευσης στους πολίτες και να μπούμε σε ένα κλίμα αισιοδοξίας'' σημείωσε η κ. Κρυσταλλίδου. Τέλος κάλεσε τους πολίτες απο την Κοζάνη αλλά και απο άλλους γειτονικούς δήμους να επισκεφτούν την Πτολεμαϊδα και να γευτούν λίγο απο το εορταστικό κλίμα και την μουσική ατμόσφαιρα της πόλης.

Η Θεοπίστη Κρυσταλλίδου στο Veto fm
ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ: http://www.vetonews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=13787:2012-12-19-16-38-07&catid=39:hxitika&Itemid=64