Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ‏ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ


alt

Ξεκίνησε η διανομή δεμάτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Εορδαίας


Ξεκίνησε η διανομή δεμάτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Εορδαίας
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Εορδαίας ξεκίνησε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου τη διανομή δεμάτων στα σπίτια της περιοχής που είναι σε κατάσταση “εκτάκτου ανάγκης”.
Η ομάδα που πραγματοποιεί την διανομή, αποτελείται από τέσσερις κοινωνικούς λειτουργούς και τρία ειδικευμένα άτομα της Ομάδας Αλληλεγγύης, που διασφαλίζουν το απόρρητο των στοιχείων των αποδεκτών οι οποίοι  ταξινομούνται με αυστηρά κριτήρια. 
Τα δέματα που διαμοιράζονται είναι αριθμημένα χωρίς να αναγράφουν προσωπικά στοιχεία.
Είναι πραγματικά συγκινητική η συμμετοχή και η βοήθεια στις δραστηριότητες της Ομάδας, ενώ τόνοι τροφίμων έχουν συγκεντρωθεί και συγκεντρώνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Η Ομάδα Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας ευχαριστεί «όλη την τοπική κοινωνία που κατανοεί το μέγεθος αυτής της προσπάθειας, του μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τους Συλλόγους των εκπαιδευτικών και τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς, τα καταστήματα της πόλης μας που τοποθέτησαν καλάθια περισυλλογής τροφίμων και τις ομάδες εθελοντών».
Δεσμεύεται μάλιστα ότι στο τέλος των εορτών θα δημοσιεύσει στατιστικά στοιχεία για όλη τη δράση της, όπως και τον προγραμματισμό των επόμενων ημερών.
Μας καλεί εξάλλου σήμερα Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας να μοιραστούμε ένα πιάτο φασολάδα και όλοι εμείς με τη σειρά μας εφόσον να συνεισφέρουμε κάτι- εφόσον μπορούμε- για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Προτρέπει τους πολίτες να εστιάσουν σε άλλα προϊόντα επείγουσας ανάγκης που αναγράφονται στους πίνακές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, να εξαιρεθούν δηλαδή από τις προσφορές ζυμαρικά και ρύζι καθώς έχουν συγκεντρωθεί μεγάλες ποσότητες. Ως εκ τούτου δεκτά γίνονται τα παρακάτω προϊόντα: ζάχαρη, αλεύρι, λάδι, γάλα εβαπορέ, όσπρια, μέλι, καραμέλες, σοκολάτες, είδη ατομικής υγιεινής, είδη καθαρισμού σπιτιού, απορρυπαντικά ρούχων, χαρτί υγείας. 
«Με αλληλεγγύη και ομαδική δράση αυτές τις γιορτές αλλά και μετά από αυτές δεν θα είναι κανείς μόνος», σημειώνει χαρακτηριστικά η Ομάδα Αλληλεγγύης Πολιτών.   
www.e-ptolemeos.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ‏ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

www.eordaia.org
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ‏ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Εορδαίας άρχισε την Πέμπτη 20/12 τη διανομή δεμάτων στα σπίτια
 της περιοχής που είναι σε κατάσταση ¨εκτάκτου ανάγκης¨.
Η ομάδα που πραγματοποιεί την διανομή, αποτελείται από τέσσερις κοινωνικούς λειτουργούς και τρία ειδικευμένα άτομα της Oμάδας Aλληλεγγύης, που διασφαλίζουν το απόρρητο των στοιχείων των αποδεκτών οι οποίοι  ταξινομούνται με αυστηρά κριτήρια.
Τα δέματα που διαμοιράζονται είναι αριθμημένα χωρίς να αναγράφουν προσωπικά στοιχεία.
Είναι πραγματικά συγκινητική η συμμετοχή και η βοήθεια στις δραστηριότητες της Ομάδας, ενώ τόνοι τροφίμων έχουν συγκεντρωθεί και συγκεντρώνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε, όλη την τοπική κοινωνία που κατανοεί το μέγεθος αυτής της προσπάθειας, του μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τους Συλλόγους των εκπαιδευτικών και τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς, τα καταστήματα της πόλης μας που τοποθέτησαν καλάθια περισυλλογής τροφίμων και τις ομάδες εθελοντών.
Στο τέλος των εορτών θα δημοσιεύσουμε στατιστικά στοιχεία για όλη τη δράση μας όπως και τον προγραμματισμό των επόμενων ημερών.
Μην ξεχνάτε πως το Σάββατο 22/12 στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας  θα μοιραστούμε μαζί σας ένα πιάτο φασολάδα και εσείς με τη σειρά σας εφόσον μπορείτε θα συνεισφέρετε κάτι για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Παρακαλούμε να εστιάσετε σε άλλα προϊόντα επείγουσας ανάγκης που αναγράφονται στους πίνακές μας και να εξαιρέσετε από τις προσφορές σας ζυμαρικά και ρύζι στο μέτρο που έχουν συγκεντρωθεί μεγάλες ποσότητες.
Με αλληλεγγύη και ομαδική δράση αυτές τις γιορτές αλλά και μετά από αυτές δεν θα είναι κανείς μόνος.
Ευχαριστούμε.

Ομάδα Αλληλεγγύης Πολιτών ΕορδαίαςΦωτογραφίες: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Μαθητές του Πρώτου Νηπιαγωγείου με τη δασκάλα τους φιλοτεχνούν με ζωγραφιές τα δέματα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το οριστικό σήμα της Ομάδας Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας
altalt                                                        

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Ομάδα Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας στα πλαίσια των δράσεων αυτής της περιόδου καλεί τους πολίτες της Εορδαίας το Σάββατο  22 Δεκεμβρίου στην Κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας τις ώρες 12.00 έως 05.00 μμ να έρθουν να μοιραστούν μαζί μας ένα πιάτο φασολάδα, φέρνοντας
μαζί τους την δική τους συμβολή σε τρόφιμα για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ομάδα Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας