Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ_ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ



ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε την Τρίτη ο Δήμος Εορδαίας σε μια όμορφη εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της πόλης. Έτσι άρχισαν και τυπικά οι εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη με τις οποίες ο δήμος θα προσπαθήσει να δώσει ένα τόνο αισιοδοξίας στους δημότες σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει.
Παρά το χιονόνερο που έπεφτε αρκετός κόσμος παρευρέθηκε και άκουσε την δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου να του εύχεται καλές γιορτές και στο νέο χρόνο να μην υπάρχει πόνος, φτώχεια, ασθένειες και ανεργία, να λειτουργούν οι υπηρεσίες και να ζουν όλοι αρμονικά και συμπλήρωσε «όλοι οι πολίτες και ο δήμος ξέρουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα, αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω, θα εργαστούμε σκληρά και ελπίζουμε ότι με την εργασία και τη κοινωνική συνοχή να μπορέσουμε να πορευτούμε αρμονικά το 13, χωρίς μεγάλα προβλήματα με υγεία και γιατί όχι ανάπτυξη στο τόπο. Πάνω από όλα όμως δεν θέλουμε να θυμόμαστε το σοκ από τα διάφορα μέτρα που έκαναν σε πολλούς συνανθρώπους μας  να νιώθουν πως φεύγει η γη κάτω από τα πόδια τους και ότι δεν υπάρχει παρόν και μέλλον. Γενικά δεν θέλουμε να θυμόμαστε ότι έχει σχέση με τον ανθρώπινο πόνο».
Την εκδήλωση  άνοιξαν τα μέλη της δημοτικής μπάντας με χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενώ και χορωδίες από διάφορους συλλόγους (Μικρασιάτες, Θρακική Εστία, Βλατσιώτες και ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος Ποντίων) έψαλαν τα κάλαντα.
Όλοι ευχήθηκαν να υπάρχει υγεία αισιοδοξία και ελπίδα πως κάποια στιγμή θα βγούμε από αυτή τη κρίση.


kozan.gr: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πτολεμαΐδα (Βίντεο)


Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πτολεμαΐδα. Δείτε τοβίντεο του kozan.gr…
  


Με το άναμμα των φώτων του χριστουγεννιάτικου δέντρου από την Δήμαρχο Εορδαίας η επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου

Με το άναμμα των φώτων του χριστουγεννιάτικου δέντρου από την Δήμαρχο Εορδαίας η επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Εορδαίας άναψε το βράδυ της Τρίτης στην καθιερωμένη πλέον εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της πόλης, που πραγματοποιήθηκε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες,. Την εκδήλωση άνοιξαν τα μέλη της μπάντας του Δήμου με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ χορωδίες των συλλόγων της πόλης έψαλαν τα κάλαντα.
Η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και «στο νέο χρόνο να μην υπάρχει πόνος, φτώχεια, ασθένειες και ανεργία, να λειτουργούν κανονικά οι υπηρεσίες του Δήμου και να ζουν όλοι αρμονικά».
Η κ. Βρυζίδου τόνισε ότι «όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα, αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω, θα εργαστούμε σκληρά και ελπίζουμε ότι με την εργασία και την κοινωνική συνοχή θα μπορέσουμε να πορευτούμε αρμονικά το 2013».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων και πολίτες.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ www.e-ptolemeos.gr