Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ευπρεπισμός του Μνημείου «Εφέδρων Αξιωματικών» Πτολεμαΐδας!!!


DSC01189

Ολοκληρώθηκαν οι λειτουργικές και αισθητικές παρεμβάσεις στο Μνημείο των «Εφέδρων Αξιωματικών», που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Πτολεμαΐδας απέναντι από τα Γραφεία του ‘’Π’’.
Με τις εργασίες, που πραγματοποιήθηκαν από τα συνεργεία του Δήμου Εορδαίας, και μετά από πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου Απόστολου Καλαϊτζόπουλου, εξασφαλίστηκε η ομαλή πρόσβαση στο μνημείο με την κατασκευή ενός καλαίσθητου διαδρόμου, ενώ εξωραΐστηκε και ο πέριξ του μνημείου χώρος.
Η αλλαγή της εικόνας του μνημείου δεν περνάει απαρατήρητη καθώς αποτελεί ένα σημαντικό ιστορικό σημείο της πόλης, εξάλλου ο ευπρεπισμός του αποτελούσε πάγιο αίτημα του Συνδέσμου εφέδρων Αξιωματικών Ν.Κ Παραρτήματος Πτολεμαΐδας.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ... 

ΜΝΗΜΕΙΟ ΕΦΕΔΡΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Μας έκανε εντύπωση και το αποτυπώσαμε… πρόκειται για το μνημείο του Έφεδρου Αξιωματικού που βρίσκεται στην πλατεία της πόλης της Πτολεμαΐδας στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου με την Ι. Χρηστίδη. Το τελευταίο διάστημα η αντιδημαρχία Πρασίνου και καθαριότητας υπό τον Αντιδήμαρχο Απόστολο Καλαϊτσόπουλο επιμελήθηκε το χώρο κάνοντας προσβάσιμο το μνημείο δημιουργώντας ένα μικρό σκαλοπάτι (που δεν υπήρχε) και τοποθετώντας προστατευτική διακοσμητική αλυσίδα περιμετρικά… αποτέλεσμα όλων το μνημείο να αναδειχθεί όπως θα έπρεπε εδώ και καιρό!