Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3/9 ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΕΤΟΙΜΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ



2 Σεπτεμβρίου 2012



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Έχοντας ανασυντάξει πλήρως τις δυνάμεις τους –μετά την διακοπή για τον μήνα Αύγουστο- προπονητές, κολυμβητικοί παράγοντες, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μία ακόμα επιτυχή χρονιά στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας που ανοίγει και πάλι τις πύλες του τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.
Στοχεύοντας  στην παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών και συνθηκών για τους φίλους και θαμώνες του, ο χώρος του κολυμβητηρίου –με τη συμβολή της Δημοτικής Αρχής και της Κ.Ε.Δ.Ε- απέκτησε μία ανανεωμένη όψη μετά τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν κατά τον μήνα Αύγουστο. Σε ένα άνετο και ιδανικό περιβάλλον αθλητές και κοινό θα μπορέσουν και στη νέα περίοδο να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα που ολοένα κερδίζει έδαφος γεγονός το οποίο αποδεικνύουν και οι επιτυχίες που σημειώθηκαν κατά την προηγούμενη κολυμβητική περίοδο.
Για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων το κολυμβητήριο θα είναι ανοιχτό από τη Δευτέρα 3/9 κατά τις ώρες 11 το πρωί με 10 το βράδυ έτσι ώστε οι εγγραφές και η ενημέρωση να γίνεται με άνεση χρόνου για τον κόσμο. Τα προγράμματα και τμήματα θα λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο που λειτούργησαν και στην περασμένη περίοδο ενώ για τυχών αλλαγές ή νέα δεδομένα θα υπάρχει ενημέρωση με σχετικές ανακοινώσεις.
Το Διοικητικό Συμβούλιο των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ εύχεται στα μέλη της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας και σε όλους όσους εγγραφούν στο κολυμβητήριο καλή και δημιουργική χρονιά. Μία χρονιά που αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα καθώς οι επιτυχίες και οι διακρίσεις της προηγούμενης περιόδου έχουν ήδη ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά.




Γραφείο Τύπου