Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Με τον καθιερωμένο αγιασμό η έναρξη των συσσιτίων από τον «ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ»

Ρεπορτάζ - 27/09/2012


Με τον καθιερωμένο αγιασμό η έναρξη των συσσιτίων από τον «ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ»
Με τις ευλογίες της εκκλησίας και τον Αγιασμό από τον πατέρα Ανάργυρο ξεκίνησε η νέα περίοδος 2012-2013 των συσσιτίων για τον Χριστιανικό – Φιλανθρωπικό Σύλλογο «ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ» Πτολεμαϊδας.
Ο θεσμός των δωρεάν συσσιτίων απλώνεται παντού, αγκαλιάζοντας τους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους, με την βοήθεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεοκλήτου, των πολιτών και την συμβολή των εθελοντριών μαγειρισσών, καθώς σε καθημερινή βάση παρασκευάζονται 160 μερίδες φαγητό που διανέμονται σε απόρους όλης της Εορδαίας.
«Με τη βοήθεια του Θεού θα συνεχίσουμε με την ίδια ζέση το Θεάρεστο έργο των προηγούμενων Διοικήσεων, το οποίο έχει ενστερνιστεί όλος ο λαός της Εορδαίας» επεσήμανε στον χαιρετισμό του ο νέος πρόεδρος του «ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ» Γιώργος Παπουλίδης.
Ο κ. Παπουλίδης δεδομένης της ευκαιρίας αναφέρθηκε και στη συνέχιση των τμημάτων εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών, την δωρεάν εκμάθηση κοπτικής ραπτικής από την κ. Κιοσκερίδου και την λειτουργία των κύκλων κατηχητικών μαθημάτων, ενώ ευχαρίστησε την Δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την ανταπόκριση στο αίτημα αποπεράτωσης του έργου επισκευής της στέγης.
Στον ‘’Π’’ μίλησε και η Κυριακή Κιοσκερίδου από τους στυλοβάτες του Συλλόγου, που επί 12 ολόκληρα χρόνια προσφέρει ανελλιπώς ως καλή Σαμαρείτισα, η οποία μίλησε με συγκίνηση για το σημαντικό έργο, που έχει επιτελέσει όλα αυτά τα χρόνια ως πρόεδρος του ‘’ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ’’ ο Κυριάκος Καραχισαρλής.
Όλοι βρίσκονται επί ποδός στον Σύλλογο, Διοίκηση και εθελόντριες, ενώ το επόμενο διάστημα ξεκινούν και τα κατηχητικά τμήματα.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

ΠΗΓΗ WWW.E-PTOLEMEOS.GR