Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε η ποδηλατο-λαμπαδηδρομία στην πόλη της Πτολεμαϊδας






ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +302463350112
Website: http://www.ptolemaida.gr/



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε η ποδηλατο-λαμπαδηδρομία
στην πόλη της Πτολεμαϊδας


Διπλή εκδήλωση, μια ποδηλατο-λαμπαδηδρομία, διοργάνωσαν υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, η δημοτική αστυνομία Πτολεμαΐδας και ο σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας μετακίνησης και της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.
Δεκάδες ποδηλάτες όλων των ηλικιών και μοτοσικλετιστές υπό την επίβλεψη του τμήματος Τροχαίας Πτολεμαϊδας και τη δημοτική αστυνομίας, ξεκινώντας από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής διέσχισαν την 25ης Μαρτίου και τερμάτισαν στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Στο στόχο της διοργάνωσης που ήταν η ευαισθητοποίηση των πολιτών στον εθελοντισμό και στη χρήση του ποδηλάτου, αναφέρθηκε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ασπράγκαθος, ευχαριστώντας του συνδιοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες.
Στην όλη διοργάνωση συμμετείχαν οι φίλοι ποδηλάτου Εορδαίας, ο μοτοσικλετιστικός όμιλος Πτολεμαϊδας, ο σύλλογος δρομέων οδοιπόρων  Εορδαίας, η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας, καθώς και πολλοί πολίτες, ενώ για μια ακόμη χρονιά ήταν άψογη η συνεργασία της Δημοτικής Αστυνομίας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/βαθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας.
Την ικανοποίησή της για την αθρόα συμμετοχή των ποδηλατιστών εξέφρασε η εκπρόσωπος της δημοτικής αστυνομίας Βασιλική Παγούνη, καθώς και για την ανταπόκριση στο μήνυμα της πρόσκλησης «Μην ξεχάσατε τα κράνη σας!!!».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συνδέσμου εθελοντών Αιμοδοτών Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Τσαουσίδης αναφέρθηκε στο στόχο της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Αιμοδοτών που είναι η διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας.