Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός του Α.Π.Σ. Αρίων Πτολεμαΐδας



www.eordaia.org


«...όλα όσα ακούστηκαν, η διαδρομή που ακολουθήθηκε,
δίνει το μήνυμα ότι ο Αθλητισμός και η Νέα Γενιά
θέλει σοβαρότητα από εμάς, θέλει δουλειά,
θέλει ένωση δυνάμεων, θέλει αποτέλεσμα.
Και το αποτέλεσμα έρχεται όταν προσπερνούμε διάφορα προσωπικά ζητήματα και πορευόμαστε για το καλό του τόπου, για το καλό των αθλητών.
Δεν είναι τυχαίο που μέχρι σήμερα υπήρξαν τέτοια αποτελέσματα στους αγώνες και έχουμε τόσους αθλητές μέσα σε αυτό εδώ το χώρο.»

Παρασκευή Βρυζίδου Δήμαρχος Εορδαίας  



Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός του Α.Π.Σ. Αρίων Πτολεμαΐδα


Χωρίς τίτλο 5 Χωρίς τίτλο 7 Χωρίς τίτλο 13
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Α.Π.Σ Αρίων Πτολεμαΐδας. Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι, σε μια εκδήλωση που αποτελεί την αρχή των δράσεών της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν άνδρες και γυναίκες που πρόσφεραν τα μέγιστα στην ανάδειξη του αθλήματος στην πόλη μας.
Πιο αναλυτικά τιμήθηκαν η Όλγα Κυρκοπούλου, η Ελένη Παπαδημητρίου, η Μαριάνθη Πιστικούδη, η Τάσα Τσακμάκη, η Ασπασία Μπούσδα, η Αγγέλα Τοκμάκη, η Αγγελίνα Κετσετσίδου, οι Αδερφές Μπαταούλα Ελένη και Θωμαή από τις γυναίκες και Μιχάλης Νοβάκος, Γιώργος Δημητριάδης (Τζέρμαν), Γιάννης Κιοσσές, Γιάννης Βακαδάρης και Νίκος Πλεξίδας (από την πρώτη ομάδα του Αρίων το 1981)  από τους άντρες.
Επίσης, τιμήθηκαν και οι χορηγοί-υποστηρικτές μας, οι οποίοι αποτελούν τον ”αιμοδότη” του συλλόγου.
Χωρίς τίτλο 19 Χωρίς τίτλο 17 Χωρίς τίτλο 15 Χωρίς τίτλο 14
Το χορό τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Παπαδόπουλος, η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, ο υποδιοικητής της  τροχαίας Σπύρος Τάσιος πολλοί γονείς αλλά και πολλοί φίλοι της ομάδας.
Ο πρόεδρος του Αρίων Τάσος Πέτκος δήλωσε «φέτος ο Α.Π.Σ. Πτολεμαΐδα και ο Αρίων κάναμε την υπέρβαση και μετά από πολλές συζητήσεις, καθίσαμε στο τραπέζι και τα βρήκαμε για να γίνει η συνένωση στην ανδρική ομάδα μπάσκετ. Κάναμε ότι είναι καλύτερο για το μπάσκετ της πόλης, αλλά έγινε μετά από πολύ πόνο για τον Αρίων αφού ο σύλλογος έχει πορεία 30 χρόνων. Από τη στιγμή όμως που ήταν για το καλό του μπάσκετ το αποφασίσαμε. Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με τα παιδιά και σε λίγο θα γίνουν και οι εκλογές να προκύψει η νέα διοίκηση ενώ ευελπιστούμε να πάει και η ομάδα καλά. Σήμερα πήραμε απόφαση να τιμήσουμε κάποιους αθλητές που πέρασαν και βοήθησαν το μπάσκετ της πόλης γιατί δεν πρέπει να τους ξεχνάμε. Φέτος θα παλέψουμε μέχρι τέλος για την άνοδο αλλά και να μην έρθει φέτος πιστεύω ότι αυτό θα γίνει τη νέα χρονιά αφού μη ξεχνάτε η ομάδα είναι καινούρια».
Ο υπεύθυνος του Α.Π.Σ. Πτολεμαΐδας Δημήτρης Πολυχρονίδης ευχαρίστησε τον κόσμο για την προσέλευση και βοήθεια του και ευχήθηκε η ομάδα να βαδίζει πάντα στο δρόμο των επιτυχιών.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Κώστας Κυρατζής ο οποίος τόνισε ότι η συνένωση έγινε με γνώμονα το καλό του μπάσκετ στην Πτολεμαΐδα, το ανδρικό μπάσκετ είναι πλέον ενωμένο και τα αποτελέσματα ήδη φαίνονται, αφού η ανδρική ομάδα θα διεκδικήσει την άνοδο, στα ηλικιακά πρωταθλήματα οι ομάδες είχαν πολύ καλή πορεία ενώ οι υποδομές έχουν πάρα πολλούς μικρούς αθλητές.
Χωρίς τίτλο 17 Χωρίς τίτλο 12 Χωρίς τίτλο 11 Χωρίς τίτλο 10 Χωρίς τίτλο 9 Χωρίς τίτλο 8 Χωρίς τίτλο 2 Χωρίς τίτλο 3 Χωρίς τίτλο 4 Χωρίς τίτλο 5 Χωρίς τίτλο 6