Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ



www.eordaia.org

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο Γήπεδο του Ανατολικού


Χωρίς τίτλο 3 Χωρίς τίτλο
Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ F.C-ΠΑΛΑΛΙΑΚΟΣ (ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ)», στο Γήπεδο της Αθλοκίνησης στο Ανατολικό.
Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, για την συνέχιση της λειτουργίας του ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο (τα εισιτήρια που πουλήθηκαν ήταν περισσότερα) με τους Πόντιους Καλλιτέχνες να ευχαριστούν για τη πρόσκληση αφού τους δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσουν σε ένα σημαντικό σκοπό.
Χωρίς τίτλο 2
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου Στέλιος Αντωναρίδης ευχαρίστησε τους διοργανωτές για αυτή την προσπάθεια που είχε σαν στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για το ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ και συνέχισε λέγοντας «ελπίζω πως αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί ώστε το κέντρο να συνεχίσει να λειτουργεί γιατί είναι επιτακτική ανάγκη να έχουν τα παιδιά αυτά το δικό τους σημείο αναφοράς».
Χωρίς τίτλο 5
Ελπίδα και ευχή όλων είναι τέτοιες προσπάθειες να συνεχιστούν αφού το κέντρο πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται.

 http://e-ptolemeos.gr/?p=73398#ixzz2wscTG6Bk