Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

Με έντονο παραδοσιακό χρώμα η ετήσια εκδήλωση του Πολιτιστικού – Λαογραφικού και Αθλητικού Συλλόγου ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ «Ο ΔΙΓΕΝΗΣ»

Με έντονο παραδοσιακό χρώμα η ετήσια εκδήλωση του Πολιτιστικού – Λαογραφικού και Αθλητικού Συλλόγου ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ «Ο ΔΙΓΕΝΗΣ»

DSC_7973
Ακόμα μία εκδήλωση του Πολιτιστικού Λαογραφικού και Αθλητικού Συλλόγου Πενταβρύσου «Ο ΔΙΓΕΝΗΣ» στέφθηκε με επιτυχία.
Πρόκειται για τον ετήσιο χορό του, που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Ιωάννου της Πτολεμαΐδας παρουσία των τοπικών αρχών, μελών και φίλων του Συλλόγου.
Υποδεχόμενη τους προσκεκλημένους η πρόεδρος Ευγενία Ευθυμιάδου, τους ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, έκανε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και αναφέρθηκε στους μελλοντικούς στόχους της Διοίκησης, ενώ ευχαρίστησε τη Δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου για την παραχώρηση του ανακαινισμένου κτιρίου, που θα λειτουργεί ως Πολιτιστικό Κέντρο.
Στον χαιρετισμό της η Δήμαρχος Εορδαίας συνεχάρη το Σύλλογο για το σημαντικό έργο, που επιτελεί διατηρώντας ζωντανή την παράδοση του τόπου.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης η Διοίκηση βράβευσε τα παιδιά – μελών του συλλόγου που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα δύο χορευτικά τμήματα με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών, υπό την συνοδεία τοπικής ορχήστρας.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ


DSC_8011

 DSC_7987 
DSC_7924