Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ








Με τις καλύτερες εντυπώσεις θα αναχωρήσει από την Πτολεμαΐδα η ομάδα κολύμβησης της Δυναμό Μόσχας που για 20 μέρες προετοιμάστηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης και πιο συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο.
Η έλευση της Ρωσικής ομάδας οφείλεται στο μάνατζερ του κολυμβητηρίου που με τις κατάλληλες ενέργειες κατάφερε να φέρει αυτή τη σπουδαία ρωσική ομάδα στη Πτολεμαΐδα και στο κολυμβητήριο.
Η προετοιμασία της Δυναμό αν και πέρασε απαρατήρητη από τους πολλούς σίγουρα έκανε καλό και στην ομάδα των Δελφινιών που είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν δίπλα σε μια σπουδαία ομάδα.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Χρήστος Κεσκερίδης τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική αυτή η έλευση αφού κάνει καλό στον αθλητισμό της περιοχής και ότι ο Δήμος και η ΚΕΔΕ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να πάνε όλα καλά.
Ο πρόεδρος των Δελφινιών Γιάννης Δίκας από την πλευρά του τόνισε «για περίπου 20 μέρες φιλοξενήσαμε στο κολυμβητήριο και σε συνεργασία με το Δήμο την φημισμένη ομάδα κολύμβησης της Δυναμό Μόσχας. Η αποστολή απαρτιζόταν από 26 αθλητές και 3 προπονητές και έμειναν στην πόλη μας για περίπου 20 μέρες. Η παραμονή της βοήθησε και την ομάδα μας αλλά και την περιοχή γενικότερα και σίγουρα τέτοια γεγονότα βοηθάνε και το κολυμβητήριο, αλλά και την ομάδα όσο και τη πόλη».
Ενθουσιασμένοι από την πόλη, το δήμο, τους κατοίκους και το κολυμβητήριο έμειναν οι προπονητές της Δυναμό Μιχαήλ Ακιμάν και Νικολαϊ Κοβαλιόν όσο και την αθλήτριας Κεντζιόρ Αλίνας. Όλοι μίλησαν για το πολύ καλό κολυμβητήριο όπου προετοιμάστηκαν με όλες τις ανέσεις χάρη στις ενέργειες των ανθρώπων του Δήμου και ότι φεύγουν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.
ΠΗΓΗ WWW.EORDAIA.ORG