Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ



Πρώτη (1η)  δύναμη σε επίπεδο επαρχιακό (ανάμεσα σε 41 ομάδες)  και Πέμπτη (5η)  δύναμη στη Βόρεια Ελλάδα αναδείχθηκαν τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ Πτολεμαΐδας  που συμμετείχαν στους χειμερινούς αγώνες των κατηγοριών ΠΠ-ΠΚ ΑΒ (Παμπαίδων Α,Β και Παγκορασίδων Α,Β) που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στις 15/16 και 17 Φεβρουαρίου.
Τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ συγκέντρωσαν συνολικά 163,5 βαθμούς και καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων έδωσαν δυναμικά τη μάχη τους κερδίζοντας το στοίχημα για άψογη εμφάνιση και κατάκτηση μεταλλίων και διακρίσεων.  Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κατακτήθηκαν πολλά μετάλλια (6χρυσά, 1 ασημένιο και 8 χάλκινα) ανάμεσα σε 220 συμμετέχοντες.
Σημειώνεται ότι οι εν λόγω αγώνες, αποτελούν κριτήριο ορίων πρόκρισης για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων (Λίμα, 16-21 Αυγούστου) και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων (Βελιγράδι, 6-10 Ιουλίου).
Από την πρώτη ημέρα των αγώνων οι αθλητές της Κολυμβητικής Ακαδημίας των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ -υπό την καθοδήγηση πάντα των προπονητών τους-  σημείωσαν επιτυχίες και κατέκτησαν μετάλλια αποδεικνύοντας την άριστη αγωνιστική τους κατάσταση η οποία και επέτρεψε να υπάρξουν ανάλογες επιτυχίες και τις υπόλοιπες δύο ημέρες. Επιτυχίες που παράλληλα αποδεικνύουν το επίπεδο των αθλητών της ακαδημίας και την ανοδική πορεία που ακολουθούν.
Οι αθλητές της Α.Κ.Α ¨ΔΕΛΦΙΝΙΑ¨ που αγωνίστηκαν και κατέκτησαν μετάλλια (χρυσά, αργυρά και χάλκινα) είναι οι: Ασπράγκαθου Α.(3-0-1), Βαρβαρούσης Ν. (2-0-1), Ζήκος Δ.(1-0-2), Βερίκοκος Ι. (0-1-2), Ηλία Α .(0-0-3), Δεληγεώργη Ε. (0-0-2), Μπακάλη Α.(0-0-1), Καλαϊτζόπουλος Α.(0-0-1), Βλάχος Ε.(0-0-1), Δεληγεώργη Α., Λάππα Γ., Τουλουμενίδης.

18 Φεβρουαρίου 2013
Γραφείο Τύπου