Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

www.ptolemaida.tv: Χιλιάδες κόσμου στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαϊδας ενάντια στην επιχειρούμενη υποβάθμιση της περιοχής της Εορδαίας





Χιλιάδες κόσμου στο πανεορδαικο συλλαλητήριο στην Πτολεμαΐδα









Περίπου 3000 πολίτες της Πτολεμαΐδας και της Εορδαίας συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας, για να διαμαρτυρηθούν για την υποβάθμιση της περιοχής.
Σε μια πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση για τα δεδομένα της περιοχής, χιλιάδες πολίτες, νέοι νέες, άνεργοι, συνταξιούχοι, παιδιά, μαθητές, φορείς, αυτοδιοίκητοι κ.α. Βροντοφώναξαν "όχι" στην επιχειρούμενη υποβάθμιση της Εορδαίας από το κράτος.
Με αιτήματα την ανάπτυξη του νοσοκομείου και την μεταφορά της έδρας στην Πτολεμαΐδα, τη μη κατάργηση του ΤΕΙ μαιευτικής, την αυτόνομη λειτουργία του τμήματος χημειοθεραπείας, τη μη κατάργηση του γραφείου του ΟΑΕΕ, του τελωνείου κ της επιθεώρησης εργασίας, χιλιάδες πολίτες με δυναμική και παλμό έστειλαν μήνυμα ενότητας και αγώνα για τα συμφέροντα της Εορδαίας.
Η δυναμική συγκέντρωση κατέληξε με πορεία στο δημαρχείο της Πτολεμαΐδας όπου ο κόσμος παρέμεινε συγκεντρωμένος μέχρι τη 1 το μεσημέρι
www.kozani.tv Σωκράτης Μουτίδης