Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Σχολή κριτών χρονομετρών θα λειτουργήσει η ακαδημία των Δελφινιών Πτολεμαϊδας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΧΟΛΗ ΚΡΙΤΩΝ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΩΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ.

Στη σύσταση και λειτουργίαΣχολής Κριτών Χρονομέτρων Κολύμβησης προχωρά η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας (Π.Ε.Κ.Κ.Δ.Μ). Οι εν λόγω κριτές –απόφοιτοι της Σχολής- θα έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στη διεξαγωγή των κολυμβητικών αγώνωνπου θα πραγματοποιούνται σε επίπεδο περιφέρειας Κεντροδυτικής Μακεδονίας.
Σε όσους με επιτυχία ολοκληρώσουν τον κύκλο των μαθημάτων/σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν στη Σχολή (θα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας) θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν, μπορούν να απευθύνονται προσωπικά στη Γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας ή να καλούν στο τηλεφωνικό της νούμερο 24630 80030, καθημερινά από τις 4 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ.
Η δημιουργία και λειτουργία της Σχολής κρίνεται λίαν σημαντική καθώς η πορεία του αθλήματος της κολύμβησης στην περιοχή, ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχει προσδώσει στο άθλημα σημαντικές προοπτικές.
Γραφείο Τύπου