Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Δήμος Εορδαίας: Η Πολυφωνική Χορωδία Πτολεμαΐδας και το Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας συμμετέχουν στη συνάντηση χορωδιών που διοργανώνει η Ομάδα Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας τη ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 8 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.




Η Πολυφωνική Χορωδία Πτολεμαΐδας και το Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας συμμετέχουν στη συνάντηση χορωδιών που διοργανώνει η Ομάδα Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας τη ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 8 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας. Σκοπός της συναυλίας η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Καλούνται όλοι ο φίλοι της Χορωδίας και του Ωδείου να στηρίξουν αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία.




Οι χορωδίες ¨Κρόκου¨ και ¨Μακεδνών Κοζάνης¨, υπό την διεύθυνση του Βαγγέλη Βέττα και η χορωδία του¨Βαρβούτειου Μουσικού Ωδείου¨ Πτολεμαΐδας με την διεύθυνση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη συμμετέχουν στην δράση της Ομάδας Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας που θα γίνει την Δευτέρα 25/2/2013 και ώρα 8 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Θα εκτελεστούν έντεχνες επιλογές από τις 2 χορωδίες Κρόκου και Μακεδνών Κοζάνης και αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη από το ¨Βαρβούτειο Μουσικό Ωδείο.


Οι θεατές αντί εισιτηρίου μπορούν να φέρουν μαζί τους τρόφιμα για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.