Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 20 ΧΡΟΝΩΝ



Αποφασισμένη να αλλάξει σελίδα (ρίχνοντας κάθε κακό και προβληματικό πίσω στο χρόνο) σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις του δημοτικού γηπέδου (ποδόσφαιρου) Πτολεμαΐδας που βρίσκεται απέναντι απο το δημαρχείο, εμφανίζεται η διοίκηση της ΚΕΔΕ και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Χρήστος Κεσκερίδης. Σε συνέχεια εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων ξεκίνησε το έργο σύνδεσης, των βοηθητικών χώρων που βρίσκονται κάτω απο τις κερκίδες, με το δίκτυο της τηλεθέρμανσης. Το έργο
 (το οποίο θα τεθεί σε λειτουργία την επόμενη περίοδο, τον Οκτώβριο 2013) γίνεται με αυτεπιστασία με δυνάμεις της ΚΕΔΕ και προσωπικό του δήμου Εορδαίας.


ΠΗΓΗ WWW.EORDAIA.ORG

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 20 ΧΡΟΝΩΝ !!!



ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 20 ΧΡΟΝΩΝ !!!
Μοιάζει με ανέκδοτο αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια. Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να γελάει ειρωνικά ή να χαίρεται για αυτή την εξέλιξη.
Το γήπεδο της Πτολεμαΐδας συνδέεται με την Τηλεθέρμανση!!!!!!!. Κάτι που μπορούσε να γίνει από την έναρξη λειτουργίας της, δηλαδή 20 χρόνια πριν γίνεται εν έτη 2013.
Το γιατί δεν γινόταν τόσα χρόνια μπορεί να αναζητηθεί στις προθέσεις της εκάστοτε δημοτικής αρχής, οι οποίες όλες ήθελαν να γκρεμίσουν το γήπεδο χωρίς όμως να έχουν εξασφαλίσει την επόμενη μέρα για τον Εορδαϊκό που έπαιζε στο γήπεδο.
Με αυτά και με αυτά πέρασαν τόσα χρόνια τζάμπα και το πετρέλαιο έρρεε άφθονο και η τηλεθέρμανση περνούσε μπροστά από το γήπεδο.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ λένε κάποιοι αλλά πραγματικά όπως γράψαμε πιο πάνω δεν ξέρουμε αν πρέπει να χαίρεται κανείς με αυτή την είδηση ή να κλαίει.
Ευτυχώς η διοίκηση της ΚΕΔΕ και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Χρήστος Κεσκερίδης είναι αποφασισμένη να αλλάξει σελίδα (ρίχνοντας κάθε κακό και προβληματικό πίσω στο χρόνο) σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις του δημοτικού γηπέδου (ποδόσφαιρου) Πτολεμαΐδας που βρίσκεται απέναντι από το δημαρχείο. Σε συνέχεια λοιπόν εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων ξεκίνησε το έργο σύνδεσης, των βοηθητικών χώρων που βρίσκονται κάτω από τις κερκίδες, με το δίκτυο της τηλεθέρμανσης. Το έργο(το οποίο θα τεθεί σε λειτουργία την επόμενη περίοδο, τον Οκτώβριο 2013) γίνεται με αυτεπιστασία με δυνάμεις της ΚΕΔΕ και προσωπικό του δήμου Εορδαίας. 
Με την παροχή τηλεθέρμανσης ο δήμος Εορδαίας θα παρέχει καλύτερη θέρμανση σε περισσότερους χώρους και επιπλέον θα γλιτώσει χιλιάδες ευρώ καθώς σήμερα είναι τοποθετημένος για τις ανάγκες του γηπέδου θερμικός λέβητας που καίει πετρέλαιο. Στο σύνολο του, το έργο περιλαμβάνει τοποθέτηση θερμαντικών σωμάτων (καλοριφέρ) τόσο στα αποδυτήρια όσο και στα γραφεία του γηπέδου.
                                                                                                                     www.e-ptolemeos.gr