Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζεται η διανομή προϊόντων της ΕΕ για τα Μέλη του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑΜΕΑ Δυτ. Μακεδονίας


Συνεχίζεται η διανομή προϊόντων της ΕΕ για τα Μέλη του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑΜΕΑ Δυτ. Μακεδονίας
Παρ’ όλο που η διανομή προϊόντων από την Ε.Ε. με διαχειριστή το Υπουργείο Ανάπτυξης για τα μέλη του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑΜΕΑ Δυτικής Μακεδονίας ξεκίνησε από τις 15 Δεκεμβρίου, παρατηρείται μία καθυστέρηση στην προμήθεια των δικαιούχων με αποτέλεσμα να βρίσκονται μεγάλες ποσότητες ακόμα στα γραφεία του Συλλόγου καθώς δεν διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους.
Σε δηλώσεις του στον ‘’Π’’ ο πρόεδρος του Συλλόγου Μιχάλης Μήγγος, ανέφερε ότι τα είδη τροφίμων είναι μακαρόνια, ρύζια, τυριά και λάδια, ενώ έως τέλος Μαΐου θα μπορούν οι δικαιούχοι να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους που είναι το ποσοστό αναπηρίας, το αντίγραφο φορολογικής δήλωσης και φυσικά θα πρέπει να είναι τακτοποιημένοι όσον αφορά την ετήσια συνδρομή τους στο Σύλλογο, ώστε έως το τέλος του χρόνου να τα προμηθευτούν.
Αναφορικά με την καθυστέρηση στην προμήθεια των προϊόντων, οφείλεται στους ελάχιστους (δύο) υπαλλήλους, που κάνουν την κατ’ οίκον διανομή καθώς και στην θέση των Γραφείων τα οποία είναι λίγο μακριά από το κέντρο της πόλης.
«Για τον δικό μας Σύλλογο, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην Περιφέρεια, απαιτείται για τη σωστή λειτουργία του μεγαλύτερος χώρος στη στέγαση των γραφείων μας και με αποθηκευτικό χώρο για την τοποθέτηση και φύλαξη των προϊόντων τα οποία είναι προς διανομή» επεσήμανε ο κ. Μήγγος.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ
ΠΗΓΗ WWW.E-PTOLEMEOS.GR