Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Η 1Η ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ (από τις δραστηριότητες της Δημάρχου τον 1ο μήνα)

01-01-2011

Ανέλαβε καθήκοντα η νέα δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, το Σάββατο 1η Ιανουαρίου. Η κ. Βρυζίδου εκτός από τις ευχές για «καλή θητεία» που δέχθηκε από φορείς και πολίτες, ξεκίνησε τον προγραμματισμό  των επόμενων ημερών.

Η παράδοση και η παραλαβή από τον απερχόμενο δήμαρχο Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη στη νέα δήμαρχο έγινε στο δημοτικό κατάστημα, λίγο μετά την επίσημη δοξολογία για την 1η του νέου έτους που τελέστηκε στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας.
Απευθύνοντας το πρώτο μήνυμα στους πολίτες η κ. Βρυζίδου ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο, ενώ δεσμεύτηκε να δουλέψει με τους συνεργάτες της για την προώθηση των ζητημάτων της Εορδαίας.
«Σήμερα πρώτη μέρα του χρόνου και από την θέση που μας εμπιστεύθηκαν οι πολίτες της Εορδαίας, δεσμευόμαστε ότι θα δουλέψουμε και θα αγωνιστούμε για να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα, δίνοντας χαμόγελο, ελπίδα και προοπτική. Από σήμερα ξεκινάμε δουλειά, οι συνεργάτες, οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, οι θεσμικοί παράγοντες καλούνται να έρθουν κοντά μας, να συνεργαστούμε, οργανώνοντας τα προγράμματά μας μέσα από επικοινωνία και ανταλλαγή προτάσεων σε ένα σχέδιο δράσης με βάση τον Καλλικράτη» είπε η δήμαρχος Εορδαίας.
Την κ. Βρυζίδου επισκέφθηκε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Ποντίων Άρδασσας, το οποίο «έψαλλε» τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.