Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ( από τις δραστηριότητες της Δημάρχου τον 1ο μήνα)


Το Σάββατο 15-01-2011 το απόγευμα, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Κοζάνης «ΔΙΑΒΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στο νέο χώρο του γραφείου, έγινε και η κοπή της βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά.
Στην κοπή παραβρέθηκαν, μας τίμησαν και αντάλλαξαν ευχές μαζί μας σε ζεστή ατμόσφαιρα, η δήμαρχος Εορδαίας κα. Βρυζίδου Βίκυ, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Ανδρονικίδου Ιωάννα και ο αντιδήμαρχος κ. Ασπράγκαθος Ιωάννης.
Το Δ.Σ. ευχήθηκε στη δήμαρχο για την ανάληψη των καθηκόντων της καλή επιτυχία και δημιουργικό έργο και της προσέφερε ένα αναμνηστικό δώρο.
Με την ευκαιρία της παρουσίας της κας Βρυζίδου στο νέο μας χώρο, έγινε από το Δ.Σ. και μία γενική ενημέρωση για το διαβήτη, για τα προβλήματα των διαβητικών της περιοχής και για τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας.
Η κα. Δήμαρχος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υποσχέθηκε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια, δηλώνοντας παράλληλα ότι η πόρτα της δημάρχου θα είναι πάντα ανοιχτή για μας.
Το φλουρί της πίτας έπεσε στο Σύλλογό μας. Το Δ.Σ. εύχεται σε όλους του διαβητικούς του Νομούς μας, καλή και ειρηνική χρονιά με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και υγεία.